Vuokravakuuslaina – koska jokaisella on oikeus kotiin

Asuntolaina on meille jokaiselle tuttu juttu. Mutta kaikki meistä ei edes halua sitoa itseään hurjiin lainoihin vuosikymmeniksi, vaan kaipaavat kevyempää asumisratkaisua. Siksipä vuokraaminen tuntuu monessa tilanteessa hyvältä vaihtoehdolta.

Koska vuokrat ovat nykyään mitä ovat, saattaa sinulle tulla vastaan tilanne, jossa vuokravakuuden määrä tuntuu kohtuuttomalta kertasijoitukselta. Vuokravakuus saattaa olla jopa kolme kuukautta, mutta vähintään kaksi kuukautta, joten ihan joka kukkarosta sitä ei ihan noin vain repäistä.

Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Nopea – Rahat tilille jopa samana päivä

Ilmainen – Hakeminen ei maksa mitään

Ei vakuuksia – Ei vakuuksia tai takaajia

Säästä koroissa – Vertailu on helppoa

Turvallinen – Keskustelemme vain luotettavien toimijoiden kanssa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.


Kilpailutamme vuokravakuuslainat yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön kesken

Nordea
POP Pankki
Ferratum
Bank Norwegian
Komnplett Bank
Ostosraha

Koska jokaisella pitää olla koti

Kakkosasunto tai mikseipä vaikka mökki. Tai muuttaako jälkikasvu opiskelemaan toiselle paikkakunnalle. Viekö työt toiseen kaupunkiin?

Kaikki olisi hyvin, mutta vuokratakuu tuntuu juuri tällä hetkellä mahdottoman kovalta kertalaakilta. Vuokravakuus lainan avulla olet heti muuttovalmis ja lainan voit hoidella pikkuhiljaa, sillä kaikki kerrankin muuttaneet tietävät, että muutto aiheuttaa aina kuluja muuttoautosta ja laatikoista uuteen tiskiharjaan. Koska eihän ole ideaali tilanne, että näännyt nälkään, vaan nautit uudesta kodistasi.

Ilman vuokravakuutta ei ole myöskään kattoa pään päällä. Joten sitä ei voi vähätellä. Vuokravakuus saattaa tuntua kohtuuttomalta, mutta se on vuokranantajalle vakuutus siitä, ettei homma mene ihan plörinäksi, kämppä palasiksi tai vuokrat jää maksamatta. Vuokravakuus maksetaan vuokranantajan toimesta avatulle vuokravakuustilille. Hyvä puoli tässä vakuudessa on tietenkin se, että kun hommat hoitaa hyvin, se palautuu takaisin sinulle, kun vuokrasuhde purkautuu. Eli melkein kuin pistäisi rahaa sukanvarteen.

Lainaa uuden kotisi verran

Sinun tarvitsee vain arvioida vuokravakuuslainan määrä ja täyttää kaavake. Me kilpailutamme vuokravakuuslainan puolestasi ja sinä valitset sen, mikä sinulle sopii parhaiten. Vuokravakuuslaina on vakuudeton laina, jolla rahoitat unelmiesi asunnon. Voit hakea vuokravakuuslainaa juuri tarvitsemasi summan verran. Mikä on parasta, niin hakeaksesi et tarvitse takaajaa tai muita vakuuksia. Hakeminen on nopeaa ja rahatkin ovat jopa saman päivän aikana tililläsi – joten voit päästä muuttamaan niin nopeasti kuin saat kaupat tehtyä.

Koti on aina paikallaan

Ja siinä vaiheessa me olemme se, joka tulee apuun. Meillehän se ei kuulu, mikä tilasi tarve on. Meitä kiinnostaa ainoastaan se, että saat ne parhaalla mahdollisella tavalla ja parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Olipa pesäpaikan tarve mikä tahansa: kesäunelmapaikan vuokraaminen, kakkosasunnon tarve duunin takia, lemmempesä itselleen, jälkikasvun muuttaminen maailmalle – tee se. Mutta lainan ei ainakaan pidä viedä kertaheitolla kaikkia sillejä leivän päältä, niin siksipä siihen kannattaa suhtautua vakavasti ja toimia järkevästi. Tee se meidän kanssamme.

Koska koskaan ei voi tietää, mitä nurkan takana odottaa, kannattaa toimia nyt ja tehdä haaveista totta – ei huomenna, ei ylihuomenna tai saatikka “sitten kun”. Sitten kun -tilanne on kaikista pahin, koska jokainenhan meistä tietää, että jahkaamalla sitten kun -hetkeä ei todellakaan tule koskaan. Ehdotamme, että tartut tuumasta toimeen ja ryhdyt haaveittesi ja oman arkesi sankariksi juuri nyt. Koskapa se on vielä äärimmäisen helppoa ja sukkelaa – me teemme kaiken muun paitsi lomakkeen täyttämisen ja vuokrailun puolestasi.