Kulutusluotto tilille jopa 60 000 euroa

Hae.fi:n kautta kilpailutat ja löydät halvimman ja reiluimman kulutusluoton, olipa käyttötarkoituksesi mikä tahansa. Voit hakea kauttamme vakuudetonta kulutusluottoa heti tilille aina 60 000 euroon saakka.

Kulutusluotto on laina, jonka tarve ei välttämättä ole yhtä akuutti kuin pikalainan kohdalla. Voit kilpailuttaa kulutusluotot jo etukäteen esimerkiksi auton ostoa harkitessasi. Kun edullisin kulutusluotto on löytynyt, voit saada sen heti tilille. Parhaiten kulutusluotot palvelevat sinua kertaluontoisissa rahantarpeissa, jotka saattavat olla suuruudeltaan hyvinkin vaihtelevia.

Kuinka paljon tarvitset kulutusluottoa?

10000
 • Nopea – Rahat tilille jopa samana päivä
 • Ilmainen – Hakeminen ei maksa mitään
 • Ei vakuuksia – Ei vakuuksia tai takaajia
Hae luottoa

Esimerkki 10 000 euron lainasummalle, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €.

Täytä luottohakemus

1. Täytä luottohakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Useita lainatarjouksia

2. Useita lainatarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien sisällä.

Vertaa luottoja

3. Vertaa luottoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse itsellesi paras.

Miten kulutusluoton hakeminen tapahtuu?

Hae.fi:n kautta haet kulutusluottoa nopeasti täyttämällä tietosi ja kertomalla lainan tarpeesi ohessa olevalla ilmaisella verkkolomakkeella.

Kun haet kulutusluottoa, hakemuksesi käsitellään ja kulutusluotot kilpailutetaan automaattisesti heti. Saat edullisimmat lainatarjoukset vertailtavaksesi yleensä saman tien lainapalvelumme aukioloaikoina. Huomioithan kuitenkin, että kaikki hakemuksessa pyydettyjen tietojen täytyy olla ajan tasalla ja todenmukaisia, jotta hakemuksesi voidaan käsitellä.

Pelkkä hakemuksen lähettäminen ei vielä velvoita sinua mihinkään, ja se on myös täysin veloituksetonta. Voit siis hakea lainaa vaikka varmuuden varalle.

Voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia netin kautta

Kun haet luoton suoraan verkosta, ei sinun tarvitse nähdä vaivaa pankkivirkailijoiden tapaamiseen tai monen erillisen lainahakemuksen täyttämiseen ja lainojen vertailuun. Hae.fi tekee kaiken tämän puolestasi.

Eri vaihtoehtojen kilpailuttaminen tapahtuu täysin automaattisesti. Saat parhaat tarjoukset helposti, ilman pitkiä käsittelyaikoja. Tämä onnistuu, kun kyseessä on kulutusluotto ilman vakuuksia.

Jos haluat vertailla kulutusluottoja ilman hakemusta voit tehdä sen kulutusluotot.fi:n sivuston avulla. Mutta huomaa, että korot ja luvut edellä mainitulla vertailusivustolla ovat vain suuntaa antavia. Tarkista aina lopullinen laskelma lainayhtiön tarjouksesta.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Nopeimmillaan rahat ovat tililläsi jo samana päivänä. Jos kyseessä on halvin kulutusluotto ilman vakuuksia tai summaltaan pienempi laina tai kulutusluotto, saat rahat tilillesi nopeammin kuin suurempia lainoja hakiessa. Vakuudellinen kulutusluotto on aina monimutkaisempi prosessi, ja tästä syystä vakuudeton kulutusluotto on lähes kaikkien hakijoidemme valinta.

Suurempaa vakuudetonta kulutusluottoa (esimerkiksi 10 000 – 50 000 euroa kulutusluottoa) hakiessa sinulta saatetaan pyytää hakemuksesi liitteeksi myös todistuksia takaisinmaksukyvystäsi, eli esimerkiksi kopioita palkkakuiteistasi tai veroilmoituksesi erittelyosasta. Lomakkeiden lähettämiseen saa yksityiskohtaiset ohjeet, ja kaikki tapahtuu turvallisesti salaisen yhteyden kautta.

Etenkin suurempia summia hakiessasi voit omalta osaltasi nopeuttaa hakuprosessia hankkimalla jo valmiiksi käden ulottuville edellä mainittuja dokumentteja. Näin voit saada rahat käyttöösi mahdollisimman nopeasti.

Vakuudettoman kulutusluoton hakeminen ei kestä kauaa. Voit hakea vakuudetonta kulutusluottoa noin vartissa, minkä jälkeen voit saada kulutusluottoa jopa muutaman minuutin sisällä.

Millaisia vaatimuksia kulutusluoton myöntämiselle on?

Jokainen lainatarjous on aina henkilökohtainen ja siten myös vaatimuksissa voi olla pieniä eroja. Yleensä ainakin seuraavat asiat tulee olla kunnossa, jotta voit hakea ja saada kulutusluottoa ilman vakuuksia.

 • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, jotta voit tunnistautua palveluun ja hyväksyä lainatarjouksesi
 • 18 vuoden ikä – joskus ikäraja luoton saamiselle voi olla myös vähintään 20 vuotta
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä (tämä on ehto, jota jokainen luotonantaja noudattaa) eikä aikaisempia avoimia kulutusluottoja samassa palvelussa
 • Suurempia vakuudettomia kulutusluottoja hakiessa vaaditaan säännölliset tulot sekä jonkinlainen todistus niistä (palkkakuitti tai eläkepäätös).

Millaisiin tilanteisiin sopii edullinen kulutusluotto?

Voit hakea kulutusluottoa ilman vakuuksia juuri sellaiseen rahantarpeeseen, kuin haluat ja tarvitset. Kulutusluoton käyttökohde ei kuulu luotontarjoajalle, kunhan takaisinmaksukykysi on kunnossa.

Kulutusluotto voi olla siis vaikka perheenjäsenen lähestyvän syntymäpäivän kunniaksi tapahtuvaan hemmottelupäivään käytettävä laina, joka maksetaan takaisin joustavasti muutamassa kuukaudessa tai vuodessa. Pisin laina-aika, jolle kulutusluotto myönnetään, on yleensä 15 vuotta. Voit hakea kulutusluottoa mille laina-ajalle haluat – tietenkin oman takaisinmaksykykysi puitteissa.

Vakuudeton kulutusluotto on kätevä kilpailuttaa valmiiksi ennen sen ottamista. Esimerkki: sinulla ei ole vielä suunnitelmia kesäloman varalle, mutta sitten kaverisi soittaa ja pyytää sinua mukaansa kesäfestareille Eurooppaan. Ja kas – koska sinulla on jo valmiina kilpailutettu kulutusluotto-tarjous, voit nostaa rahat tilille heti ja tilata lippusi.

Kulutusluotto on siitä kätevä laina, että hakemuksen täyttäminen ei vielä sido sinua mihinkään. Voit hakea lainaa ja saada lainapäätöksen, joka on voimassa tietyn ajan verran. Näin sinulla on koko ajan varalla edullinen kulutusluotto, jos sille ilmenee tarvetta vaikkapa juuri kesä- tai joululoman alla.

Kannattaa myös pitää mielessä, että tietyn tyylisiin käyttökohteisiin on olemassa myös eritoten niitä varten räätälöityjä lainoja, jotka saattavat olla niissä tilanteissa järkevin ratkaisu lainaehdoiltaan ja koroiltaan. Kauttamme haet helposti myös esimerkiksi yrityksille tarkoitetut lainat sekä yhdistelylainat.

Kulutusluottojen suuruus

Kulutusluottojen koko voi olla mitä tahansa välillä 2 000 ja 50 000 euroa. Myös 10 000 euroa on tyypillinen kulutusluotto esimerkiksi käytettyä autoa ostettaessa tai kotia remontoitaessa. Voit valita kulutusluoton koon itse ja tarvittaessa kulutusluottoa voi hakea jopa 70 000 euroon asti.

Voit käyttää vakuudettoman kulutusluoton mihin kohteeseen tahansa, ja summat ovat samaa luokkaa kuin vakuudellisen kulutusluoton kohdalla.

Kannattaa siis rohkeasti täyttää lainahakemus, vaikka ei vakuuksia sille pystyisikään esittämään. Luottotietojen ja maksukyvyn ollessa kunnossa voi lainan saada suurellekin summalle.

Kulutusluottojen laina-aika

Kuten kaikissa Hae.fi:n kautta kilpailutetuissa lainoissa, saat itse sanella millaisilla ehdoilla haluat lainaa hakea. Kulutusluottojen ehdot ja laina-aika eroavat toisistaan lainafirmasta riippuen, joten tarjouksia kannattaa pyytää mahdollisimman monesta paikasta.

Tavallisimmat laina-ajat kulutusluotoissa voivat vaihdella muutamista kuukausista yli 10 vuoteen asti. Laina-ajat kulkevat pitkälti käsi kädessä lainasummien kanssa.

Kulutusluotto on mahdollista ottaa hyvin lyhyelle laina-ajalle, jos et halua maksaa kulutusluottoa pois pitkää aikaa. Lyhin laina-aika voi olla jopa kuukauden verran, mutta monien lainayhtiöiden laina-aika on minimissään vuoden verran.

Toisaalta pitkä laina-aika mahdollistaa isomman kulutusluoton ottamisen esimerkiksi kodin isompaa remonttia varten. Moni kulutusluotto antaa hakijalle myös lyhennysvapaita kuukausia tarpeen vaatiessa.

On tärkeää valita edullisin kulutusluotto erityisesti silloin, kun käytössä on pitkä laina-aika. Esimerkiksi 20 000 euron kulutusluotto, jonka laina-aika on 15 vuotta, voi tulla maksamaan huonoilla ehdoilla varustettuna satasia enemmän kuin edullinen kulutusluotto.

Kulutusluoton korko

Kulutusluotto on laina, jonka todellinen vuosikorko määräytyy aina hakijakohtaisesti. Kulutusluoton korko voi olla alimmillaan noin 5 % ja suurimmillaan nimellinen vuosikorko voi olla 20 %.

Kulutusluoton korko ei muodostu pelkästään nimelliskorosta, vaan todellinen vuosikorko pitää sisällään myös muut lainasta aiheutuvat kulut. Ne voivat olla lain mukaan vuodessa korkeintaan 150 euroa.

Halvin kulutusluotto löytyy kilpailuttamalla eri lainayhtiöt keskenään. Lainatarjouksista näet helposti, mikä on kulutusluoton todellinen vuosikorko, ja voit näin vertailla kulutusluottoja oikeilla kriteereillä, ja sen jälkeen voit valita joukosta halvimman kulutusluoton.

Kulutusluoton edut ja hyödyt

Jos verrataan kulutusluottoa vaikkapa erilaisiin joustoluottoihin tai puskuritileihin, pysyvät kulutusluottojen erilaiset kiinteät kulut yleensä suhteellisen pieninä.

Niihin ei esimerkiksi yleensä sisälly minkäänlaisia kuukausittaisia ylläpitokustannuksia, kuten erilaisiin luottotileihin tai -kortteihin saattaa sisältyä. Tämän vuoksi kulutusluotto sopii loistavasti juuri kertaluontoisiin rahoitustarpeisiin.

Kertaluontoinen kulutusluotto on myös erittäin selkeä. Sinulla on yksi kulutusluotto, jota lyhennät tietyn sovitun erän sovittuina aikoina. Sinun ei siis tarvitse arvailla minkä suuruinen lyhennyserä postiluukkuun tai verkkopankkiin milloinkin kilahtaa.

Moni lainantarjoaja joustaa myös vaikeamman kuukauden sattuessa kohdalle. Usein kulutusluotoissa on saatavilla esimerkiksi erikseen sovittavia lyhennysvapaita kuukausia, jotka helpottavat arkea tällaisissa tilanteissa. Niitä kun ei voi koskaan ennustaa etukäteen.

Mitä kannattaa ottaa huomioon ennen kulutusluoton ottamista?

Jo ennen lainahakemuksen lähettämistä on hyvä pohtia muutama perusasia valmiiksi, jotta itse hakuprosessi olisi mahdollisimman nopea ja halvin kulutusluotto käytössäsi samantien. Ota huomioon tai tarkista viimeistään ennen lainatarjouksen hyväksymistä ainakin seuraavat perusasiat:

Onko kulutusluotto järkevin vaihtoehto?

 • Mikäli lainantarpeesi on kertaluontoinen, jonka maksat pois esimerkiksi alle 10 vuodessa, tällöin kulutusluotto on erittäin järkevä ratkaisu.
 • Mikäli taas olet hakemassa lainaa esimerkiksi oman yrityksesi perustamiseen, tällöin suosittelemme tutustumaan kauttamme haettaviin yrityslainavaihtoehtoihin.
 • Mikäli taas suunnittelet esimerkiksi uuden kulutusluoton ottamista jo olemassaolevan kulutusluoton lyhennyserien maksamiseksi, tällöin kannattaa ehdottomasti tutustua yhdistelylainaan, jolla saat kaiken yhdeksi järkeväksi kokonaisuudeksi. Yhden lainan hallinnointi on selkeämpää kuin usean pienemmän.

Luoton kaikki kulut huomioiva todellinen vuosikorko

 • Joskus lainoissa ilmoitetaan ensiksi lainan viitteellinen vuosikorko, johon ei ole vielä lisätty lainan kiinteitä kuluja.
 • Kuluttajansuojalaki velvoittaa lainantarjoajaa kuitenkin ilmoittamaan aina lainatarjouksessa kaikki kulut huomioivan koron, joka kertoo lainan todellisen hinnan.

Missä ajassa pystyt maksamaan lainan takaisin järkevästi?

 • Vaikka sinulla olisi hyvät tulot ja sinusta tuntuu, että pystyt helposti maksamaan kulutusluottosi takaisin nopeasti – mikä on toki järkevää – kannattaa miettiä, mikä olisi sellainen lyhennystahti, että rahasi riittävät myös muuhun elämiseen koko laina-ajan.
 • Kuten sanoimme, lainan takaisinmaksu nopeassa tahdissa on järkevää, mutta kohtuuden rajoissa. Laina-ajat on tehty joustaviksi sinua varten, että olisit tyytyväinen lainaasi myös maksettuasi sen pois.

Me Hae.fi:ssä kilpailutamme edellä mainitut asiat puolestasi mahdollisimman hyvin, mutta silti mitään lainaa ei kannata ottaa, ennen kuin on tehnyt itselleen täysin selväksi kaikki lainan ehdot ja selvittänyt eri vaihtoehdot.

Lainapalvelumme neuvoo sinua mielellään kaikissa lainaehtoihin ja hakemukseen liittyvissä asioissa. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, mikäli jokin saamassasi lainatarjouksessa tai hakemuksen täyttämisessä mietityttää.

Yhteenveto Hae.fi:n kulutusluotoista

Kulutusluotto on siis loistava ratkaisu joko kertaluontoisiin tai myös ex tempore -tyylisiin rahoitustarpeisiin. Joustavilla summilla ja laina-ajoilla sekä huolellisella kilpailuttamisella löydät juuri parhaiten omaa käyttötarkoitustasi tukevan kulutusluoton.

Kauttamme löydät valtavan tarjonnan seasta edullisimmat tarjoukset kulutusluotoista ja saat tutkittavaksesi parhaat tarjoukset jo saman päivän aikana – yhdellä lomakkeella. Älä siis epäröi lähettää ilmaista hakemusta.