Kulutusluotto tilille jopa 60 000 euroa

Hae.fi:n kautta kilpailutat ja löydät halvimman ja reiluimman kulutusluoton, olipa käyttötarkoituksesi mikä tahansa. Kauttamme löydät vakuudettomat ja ilman takaajia myönnettävät kulutusluotot useissa eri suuruusluokissa.

Kulutusluotto on pelastus moneen arjen tilanteeseen, joka ei välttämättä ole yhtä akuutti kuin pikalaina. Kauttamme haet nykyaikaiset verkosta haettavat kulutusluotot vaivatta yhdellä hakemuksella. Parhaiten kulutusluotot palvelevat sinua kertaluontoisissa rahantarpeissa, jotka saattavat olla suuruudeltaan hyvinkin vaihtelevia.

Kuinka paljon tarvitset kulutusluottoa?

5000
 • Nopea – Rahat tilille jopa samana päivä
 • Ilmainen – Hakeminen ei maksa mitään
 • Ei vakuuksia – Ei vakuuksia tai takaajia
 • Säästä koroissa – Vertailu on helppoa
Hae luottoa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Täytä luottohakemus

1. Täytä luottohakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Useita lainatarjouksia

2. Useita lainatarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien sisällä.

Vertaa luottoja

3. Vertaa luottoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse itsellesi paras.

Miten kulutusluoton hakeminen tapahtuu?

Hae.fi:n kautta haet kulutusluottoa nopeasti täyttämällä tietosi ja kertomalla lainan tarpeesi ohessa olevalla ilmaisella verkkolomakkeella.

Lähetettyäsi lomakkeen, hakemuksesi käsitellään ja kulutusluotot kilpailutetaan automaattisesti heti ja saat edullisimmat lainatarjoukset vertailtavaksesi yleensä samantien lainapalvelumme aukioloaikoina. Huomioithan kuitenkin, että kaikki hakemuksessa pyydetyt tiedot täytyy olla ajantasalla ja todenmukaisia, jotta hakemuksesi voidaan käsitellä.

Pelkkä hakemuksen lähettäminen ei luonnollisesti velvoita sinua mihinkään ja se on täysin veloituksetonta.

Luoton suoraan verkosta hakiessasi säästät kaiken ylimääräisen vaivan, kuten loputtomalta tuntuvan paperien täyttelemisen ja pankkivirkailijoiden tapaamiset, jotka ovat kaikki jo taakse jäänyttä aikaa. Hae.fi tekee kaiken tämän puolestasi.

Eri vaihtoehtojen kilpailuttaminen tapahtuu siis täysin automaattisesti ja saat parhaat tarjoukset ilman ikuisuuksien käsittelyaikoja.

Kuinka nopeasti saan rahat tililleni?

Nopeimmillaan rahat ovat tililläsi jo samana päivänä. Yleensä jos kyseessä on vakuudeton ja pienempi kulutusluotto, saat rahat tilillesi nopeammin kuin suurempia summia hakiessa.

Suurempien lainahakemusten yhteydessä sinulta saatetaan pyytää hakemukseesi liitteeksi myös todistuksia takaisinmaksukyvystäsi. Nämä voivat olla esimerkiksi kopioita palkkakuiteistasi tai veroilmoituksesi erittelyosasta. Näiden tarkoitus on vain varmistaa, että pystyt suoriutumaan lainastasi suunnitellussa ajassa, jotta lainaprosessi sujuu molempien osapuolten kannalta helposti koko laina- ajan.

Etenkin suurempia summia hakiessasi voit omalta osaltasi nopeuttaa hakuprosessia kopioimalla jo valmiiksi edellä mainittuja mahdollisesti tarvittavia dokumentteja, jotta saisit myös rahat käyttöösi mahdollisimman nopeasti.

Millaisia vaatimuksia kulutusluoton myöntämiselle on?

Jokainen lainatarjous on aina henkilökohtainen ja täten myös vaatimuksissa voi olla pieniä eroja, mutta seuraavat asiat tulee lähes aina olla kunnossa, jotta luoton myöntäminen on mahdollista:

 • Verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne, jotta voit tunnistautua palveluun ja hyväksyä lainatarjouksesi
 • 18 vuoden ikä – joskus ikäraja luoton saamiselle voi olla myös korkeampi
 • Ei maksuhäiriömerkintöjä (tämä on ehto, jota jokainen luotonantaja noudattaa) eikä aikaisempia avoimia kulutusluottoja samassa palvelussa
 • Suurempia vakuudettomia kulutusluottoja hakiessa vaaditaan lähes aina säännölliset tulot sekä jonkinlainen todistus niistä

Millaisiin tilanteisiin?

Voit hakea kulutusluottoa juuri sellaiseen rahantarpeeseen, kuin haluat ja tarvitset. Se ei kuulu luotontarjoajalle, kunhan takaisinmaksukykysi on kunnossa.

Se voi olla siis vaikka perheenjäsenen lähestyvän syntymäpäivän kunniaksi tapahtuvaan hemmottelupäivään käytettävä laina, jonka takaisinmaksu tapahtuu joustavasti muutamassa kuukausierässä, tai jopa päivissä.  Sinä päätät rahojen käyttökohteen.

Voit hakea kulutusluottoa myös ihan vaan esimerkiksi lähestyvän kesäloman varalle. Sinulla ei ole vielä suunnitelmia, mutta haet nopean ja edullisen lainan sinulle hyvin sopivalla laina-ajalla ja saatat löytää itsesi vaikkapa Euroopan suurimmilta festareilta lempibändisi keikalta jo ensimmäisenä lomaviikkona. Ei kuulosta huonolta?

Kannattaa myös pitää mielessä, että tietyn tyylisiin käyttökohteisiin on olemassa myös eritoten niitä varten räätälöityjä lainoja, jotka saattavat olla niissä tilanteissa järkevin ratkaisu lainaehdoiltaan ja koroiltaan. Kauttamme haet helposti myös esimerkiksi yrityksille tarkoitetut lainat sekä yhdistelylainat.

Kulutusluottojen suuruusluokka

Kulutusluottojen suuruusluokka vaihtelee hieman sen mukaan onko kyseessä ilman vakuutta haettava luotto vai vakuudeton luotto. Yleensä kulutusluottoihin ei kuitenkaan edellytetä minkäänlaisia erillisiä vakuuksia tai takauksia.

Vakuudettomissa luotoissa summat ovat pienimmillään yleensä sadasta eurosta tuhansiin euroihin ja vakuudellisissa luotoissa summat saattavat olla useita kymmeniä tuhansia euroja. Suuruusluokat vaihtelevat kuitenkin aina tapauskohtaisesti ja vakuudetontakin luottoa on mahdollista saada erittäin suuria summia.

Kannattaa siis rohkeasti täyttää hakemus tarvitsemalleen summalle, vaikka ei vakuuksia sille pystyisikään esittämään, sillä luottotietojen ja maksukyvyn ollessa muuten kunnossa, on täysin mahdollista saada laina suurellekin summalle.

Kulutusluoton edut ja hyödyt

Jos verrataan kulutusluottoa vaikkapa erilaisiin joustoluottoihin tai puskuritileihin, jotka ovat myös loistavia rahoitusratkaisuja erityisesti ns. pahanpäivän varalle, kulutusluottojen kertaluontoisuuden vuoksi niissä erilaiset kiinteät kulut pysyvät yleensä pienempinä.

Niihin ei esimerkiksi sisälly minkäänlaisia kuukausittaisia ylläpitokustannuksia, kuten erilaisiin luottotileihin tai -kortteihin saattaa sisältyä. Tämän vuoksi kulutusluotot sopivat loistavasti juurikin kertaluontoisiin rahoitustarpeisiin.

Kertaluontoinen laina on myös kannaltasi erittäin selkeä. Sinulla on yksi laina, jota lyhennät tietyn sovitun erän sovittuina aikoina. Sinun ei siis tarvitse arvailla minkä suuruinen lyhennyserä postiluukkuun tai verkkopankkiin milloinkin kilahtaa.

Moni lainantarjoaja joustaa myös vaikeamman kuukauden sattuessa kohdalle. Usein kulutusluotoissa on saatavilla esimerkiksi erikseen sovittavia lyhennysvapaita kuukausia, jotka helpottavat arkea tällaisissa tilanteissa. Niitä kun ei voi koskaan ennustaa etukäteen.

Laina-ajat kulutusluotoissa

Kuten kaikissa hae.fi:n kautta kilpailuttamissasi lainoissa, saat itse sanella millaisilla ehdoilla haluat lainaa hakea. Sanelemiesi ehtojen perusteella saat tarjouksia, joista saat itse valita parhaiten itsellesi sopivan. Myös laina-aikaan pystyt siis melko pitkälle vaikuttamaan itse.

Tavallisimmat laina-ajat kulutusluotoissa voivat vaihdella esimerkiksi muutamista päivistä yli 10 vuoteen asti. Laina-ajat kulkevat pitkälti käsi kädessä lainasummien kanssa.

Kulutusluotoissa on siis täysin normaalia ottaa lainaa esimerkiksi perheillallista varten ja maksaa takaisin seuraavana palkkapäivänä. Lainaehdoiltaan niiden avulla on järkevää rahoittaa myös vaikka mökin kattoremonttia viiden vuoden laina-ajalla ja nauttia mökkeilystä myös sateisina päivinä.

Mitä kannattaa ottaa huomioon ennen kulutusluoton ottamista?

Jo ennen lainahakemuksen lähettämistä on hyvä pohtia muutama perusasia valmiiksi, jotta itse hakuprosessi olisi mahdollisimman nopea ja rahat käytössäsi samantien. Ota huomioon tai tarkista viimeistään ennen lainatarjouksen hyväksymistä ainakin seuraavat perusasiat:

Onko kulutusluotto järkevin vaihtoehto?

 • Mikäli lainantarpeesi on kertaluontoinen, jonka maksat pois esimerkiksi alle 10 vuodessa, tällöin kulutusluotto on erittäin järkevä ratkaisu.
 • Mikäli taas olet hakemassa lainaa esimerkiksi oman yrityksesi perustamiseen, tällöin suosittelemme tutustumaan kauttamme haettaviin yrityslainavaihtoehtoihin.
 • Mikäli taas suunnittelet esimerkiksi uuden kulutusluoton ottamista jo olemassaolevan kulutusluoton lyhennyserien maksamiseksi, tällöin kannattaa ehdottomasti tutustua yhdistelylainaan, jolla saat kaiken yhdeksi järkeväksi kokonaisuudeksi. Yhden lainan hallinnointi on selkeämpää kuin usean pienemmän.

Luoton kaikki kulut huomioiva vuosikorko

 • Joskus lainoissa ilmoitetaan ensiksi lainan viitteellinen vuosikorko, johon ei ole vielä lisätty lainan kiinteitä kuluja.
 • Kuluttajansuojalaki velvoittaa lainantarjoajaa kuitenkin ilmoittamaan aina lainatarjouksessa kaikki kulut huomioivan koron, joka kertoo lainan todellisen hinnan.

Missä ajassa pystyt maksamaan lainan takaisin järkevästi?

 • Vaikka sinulla olisi hyvät tulot ja sinusta tuntuu, että pystyt helposti maksamaan kulutusluottosi takaisin nopeasti – joka on toki järkevää – kannattaa miettiä, mikä olisi sellainen lyhennystahti, että rahasi riittävät myös muuhun koko laina-ajan.
 • Kuten sanoimme, lainan takaisinmaksu nopeassa tahdissa on järkevää, mutta kohtuuden rajoissa. Laina-ajat on tehty joustaviksi sinua varten, että olisit tyytyväinen lainaasi myös maksettuasi sen pois.

Me hae.fi:ssä kilpailutamme edellä mainitut asiat puolestasi mahdollisimman hyvin, mutta silti mitään lainaa ei kannata ottaa, ennen kuin on tehnyt itselleen täysin selväksi kaikki lainan ehdot ja selvittänyt eri vaihtoehdot.

Lainapalvelumme neuvoo sinua mielellään kaikissa lainaehtoihin ja hakemukseen liittyvissä asioissa. Älä siis epäröi ottaa yhteyttä, mikäli jokin saamassasi lainatarjouksessa tai hakemuksen täyttämisessä mietityttää.

Yhteenveto hae.fi:n kulutusluotoista

Kulutusluotto on siis loistava ratkaisu joko kertaluontoisiin tai myös enemmän ex tempore -tyylisiin rahoitustarpeisiin. Joustavilla summilla ja laina-ajoilla sekä huolellisella kilpailuttamisella löydät juuri parhaiten omaa käyttötarkoitustasi tukevan kulutusluoton.

Kauttamme löydät valtavan tarjonnan seasta edullisimmat tarjoukset kulutusluotoista ja saat tutkittavaksesi parhaat tarjoukset jo saman päivän aikana – yhdellä lomakkeella. Älä siis epäröi lähettää ilmaista hakemusta.