Autolaina jokaiseen tarpeeseen 1000-60 000 euroa

Tuntuuko, että vanha menopeli saattaa jättää tien päälle. Vai onko uusi malli houkuttelevampi vaihtoehto? Mutta harmiksesi juuri tällä hetkellä valuuttaa ei ole ihan tarpeeksi. Ei hätää. Autolainan saat meidän kauttamme uskomattoman helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Olipa haaveissasi kauppakassi puolisolle, kolmosauto jälkikasvulle, kesäauto itselle tai sitten ihan vain uudempaan päivitetty, niin hae.fi:n kautta lainaa löytyy juuri sopivan auton verran. Hae.fi:n kautta saat apua akuuttiin tarpeeseen päästä nostamaan kytkintä ja antautua vauhdin hurmaan.

Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Nopea – Rahat tilille jopa samana päivä

Ilmainen – Hakeminen ei maksa mitään

Ei vakuuksia – Ei vakuuksia tai takaajia

Säästä koroissa – Vertailu on helppoa

Turvallinen – Keskustelemme vain luotettavien toimijoiden kanssa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Palvelussa mukana yli 30 autolainaa tarjoavaa pankkia

Nordea
POP Pankki
Ferratum
Bank Norwegian
Komnplett Bank
Ostosraha

Lainaa autosi verran

Sinun tarvitsee vain arvioida autolainan määrä ja täyttää kaavake. Me kilpailutamme autolainan puolestasi ja sinä valitset sen, mikä sinulle sopii parhaiten. Autolaina on vakuudeton laina, jolla rahoitat unelmiesi veneen. Voit hakea autolainaa 5 000 – 60 000 euroa. Mikä parasta, hakeaksesi et tarvitse takaajaa tai muita vakuuksia. Hakeminen on nopeaa ja rahatkin ovat jopa saman päivän aikana tililläsi – joten voit päästä kurvailemaan vaikka samana päivänä.

Auto, siitä on moneksi

Joku meistä saattaa muistaa sen ajan, kun autokauppaan mentiin hattu kourassa ja toivottiin, että sen nissan sata aan saa jollain tavalla tingittyä jotenkin kohtuu hintaan, ettei kaikkia oravia tarvitse teurastaa. Näin isoisäni kertoi. No, ajat siitä on hivenen muuttuneet. Mutta silti jonkin näköistä valuuttaa pitää olla. Ja siinä vaiheessa me olemme se, joka tulee apuun.

Nykyään sen lainan saa kuitenkin vähän helpommin, kun tietää miten toimia. Meillehän se ei kuulu, mihin rahasi käytät. Meitä kiinnostaa ainoastaan se, että saat ne parhaalla mahdollisella tavalla ja parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Ja jos se auto on vaikka miehellesi kauppakassiksi, tyttärellesi krossailuun tai kuopukselle polkumopoksi, se on just hyvä niin. Sen ei ainakaan pidä viedä kertaheitolla juustoa leivän päältä.

Ei koskaan ”sitten kun”

Koska koskaan ei voi tietää, mitä nurkan takana odottaa, kannattaa toimia nyt – ja tehdä haaveista totta – ei huomenna, ei ylihuomernna tai varsinkaan saatikka “sitten kun”. Sitten kun -tilanne on kaikista pahin, koska jokainenhan meistä tietää, että jahkaamalla, siten kun -hetkeä ei todellakaan tule koskaan. Ehdotamme, että tartut tuumasta toimeen ja ryhdyt haaveittesi ja oman arkesi sankariksi juuri nyt. Koskapa se on vielä äärimmäisen helppoa ja sukkelaa – me teemme kaiken muun paitsi lomakkeen täyttämisen ja haaveilun puolestasi.