Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Autolaina

Autolaina jokaiseen tarpeeseen 1000-60 000 euroa

Oletko hankkimassa autoa? Sinun tarvitsee vain arvioida autolainan määrä ja etsiä sopiva laina vertailutyökalumme avulla. Vakuudeton autolaina on nopea keino rahoittaa autokauppa, sillä koko prosessi hoituu vaivattomasti netissä.

Hae.fi:n kautta hankittu autolaina on käytännössä vakuudeton kulutusluotto, sillä ostamasi auto ei toimi lainan vakuutena perinteisen autolainan tavoin. Voit hakea autolainaa jopa 60 000 euroa, eikä lainaa varten tarvitse hankkia henkilötakaajia tai pantata omaisuutta. Hakeminen on nopeaa, ja lainapäätöksen saatuasi rahat voivat olla tililläsi alle tunnissa. Pääset siis parhaassa tapauksessa kurvailemaan uudella ajopelilläsi vielä saman päivän aikana.

Autolaina kannattaa hakea hyvissä ajoin

Joku meistä saattaa muistaa ajan, jolloin autolainaa haettiin pankista nöyrästi hattu kourassa. No, ajat ovat siitä jo muuttuneet, sillä nykyään autolainan saa helposti ja nopeasti netistä.

Autolaina kannattaa usein hakea valmiiksi jo ennen autokaupoille lähtemistä. Vaikka lainapäätöksen saa nopeasti, riippuu rahojen saapuminen myös omasta pankista. Kun laina on takataskussa, voit tehdä kaupat heti oikean auton löytyessä, eikä sinun tarvitse jännittää auton menettämistä toiselle ostajalle.

Autolainan hakeminen on helppoa

Voit vertailla tällä sivulla eri pankkien ja lainayhtiöiden tarjoamia autolainoja. Liukuvalikon avulla on helppo kokeilla, millä maksuajalla saat auton hinnan maksettua sopivissa kuukausierissä, ja näet samalla tämän kokoluokan lainoja myöntävien lainayhtiöiden keskimääräisen korkotason.

Kun löydät lainoista sopivan, klikkaa lainayhtiön linkkiä, ja pääset suoraan lainahakemukseen. Kaikki Hae.fi:n ehdottamat pankit ja lainayhtiöt ovat luotettavia Suomessa toimivia lainanantajia, joten voit huoletta valita minkä tahansa.

Lainatarjousta ei ole pakko hyväksyä

Täytä lainahakemus huolellisesti omilla tiedoillasi. Saat saman tien nähtäväksesi lainatarjouksen, jonka voit joko hyväksyä tai hylätä. Lainahakemuksen tekeminen ei vielä sido sinua ottamaan lainaa, joten jos ensimmäinen lainatarjous ei miellytä, voit pyytää tarjousta myös listan seuraavalta lainafirmalta.

Kun oikeanlainen tarjous löytyy, voit hyväksyä sen verkkopankkitunnuksilla. Rahojen saapuminen riippuu hieman omasta pankistasi ja lainayhtiön käytänteistä, mutta yleensä voit saada helposti lainan tilille jo vartin sisällä tai ainakin saman päivän aikana.

Autolainaa edullisella korolla

Autolainan korko määräytyy hakijan oman tulotason ja elämäntilanteen mukaan. Osa lainayhtiöistä hyväksyy autolainan hakijaksi 18-vuotiaat, osa taas esimerkiksi 21-vuotiaat. Suurilla tuloilla on luonnollisesti mahdollista saada suurempi laina kuin pienemmillä tuloilla. Hakijoiden tulee myös asua Suomessa, ja heidän luottotietonsa täytyy olla moitteettomassa kunnossa.

Lainojen kilpailuttamisen jälkeen voit hyväksyä haluamasi lainatarjouksen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Kun rahat ovat tilillä, voit tehdä kaupat unelmiesi autosta saman tien.