Autolainaa jopa 60 000 euroa

Oletko aikeissa ostaa auton tai vaihtaa vanhan menopelisi parempaan? Kilpailuta Suomen parhaat autolainat meidän kauttamme. Lainan hakeminen on nopeaa ja vaivatonta, ja saat rahat tilillesi jopa saman päivän aikana.

Olipa haaveissasi kauppakassi puolisolle, kolmosauto jälkikasvulle, kesäauto itselle tai päivitetty malli vanhasta ajokistasi, löytyy Hae.fi:n kautta lainaa juuri sopiva summa parhailla mahdollisilla takaisinmaksuehdoilla.

Kuinka paljon tarvitset autolainaa?

30000
  • Nopea – Rahat tilille jopa samana päivä
  • Ilmainen – Hakeminen ei maksa mitään
  • Ei vakuuksia – Ei vakuuksia tai takaajia
Hae autolainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €.

Täytä autolainahakemus

1. Täytä autolainahakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Useita lainatarjouksia

2. Useita lainatarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien sisällä.

Vertaa autolainoja

3. Vertaa autolainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse itsellesi paras.

Lainaa autosi verran

Oletko hankkimassa autoa? Sinun tarvitsee vain arvioida autolainan määrä ja täyttää kaavake. Me kilpailutamme autolainan puolestasi, ja sinä valitset vaihtoehdoista parhaan.

Autolaina on vakuudeton laina. Voit hakea autolainaa 5 000–60 000 euroa, eikä lainaa varten tarvitse hankkia henkilötakaajia tai pantata omaisuutta. Hakeminen on nopeaa, ja lainapäätöksen saatuasi rahat voivat olla tililläsi alle tunnissa. Pääset siis parhaassa tapauksessa kurvailemaan uudella ajopelilläsi vielä saman päivän aikana.

Autolaina kannattaa hakea hyvissä ajoin

Joku meistä saattaa muistaa ajan, jolloin autolainaa haettiin pankista nöyrästi hattu kourassa. No, ajat siitä on hivenen muuttuneet: nykyään autolainan saa helposti ja nopeasti netistä.

Autolaina kannattaa usein hakea valmiiksi jo ennen autokaupoille lähtemistä. Vaikka lainapäätöksen saa nopeasti, riippuu rahojen saapuminen myös omasta pankista. Kun laina on takataskussa, voit tehdä kaupat heti oikean auton löytyessä.

Autolainan hakeminen on helppoa

Hae.fi kilpailuttaa autolainat puolestasi, joten sinun ei tarvitse vaivautua pyytämään lainatarjouksia monelta eri lainafirmalta. Saat lainahakemuksen täyttämisen jälkeen useita eri lainatarjouksia, ja tehtäväksesi jää vain valita niistä paras.

Autolainan korko määräytyy hakijan oman tulotason ja elämäntilanteen mukaan. Osa lainayhtiöistä hyväksyy autolaina hakijaksi 18-vuotiaat, osa taas esimerkiksi 21-vuotiaat. Suurilla tuloilla on luonnollisesti mahdollista saada suurempi laina kuin pienemmillä tuloilla. Hakijoiden tulee myös asua Suomessa, ja heidän luottotietonsa täytyy olla moitteettomassa kunnossa.

Lainojen kilpailuttamisen jälkeen voit hyväksyä haluamasi lainatarjouksen verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella. Rahat saa suurimpien suomalaisten pankkien tileille usein jo saman päivän aikana.