Autolaina jokaiseen tarpeeseen

Tuntuuko, että vanha menopeli saattaa jättää tien päälle. Vai onko uusi malli houkuttelevampi vaihtoehto? Mutta harmiksesi juuri tällä hetkellä valuuttaa ei ole ihan tarpeeksi. Ei hätää. Autolainan saat meidän kauttamme uskomattoman helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Olipa haaveissasi kauppakassi puolisolle, kolmosauto jälkikasvulle, kesäauto itselle tai sitten ihan vain uudempaan päivitetty, niin hae.fi:n kautta lainaa löytyy juuri sopivan auton verran. Hae.fi:n kautta saat apua akuuttiin tarpeeseen päästä nostamaan kytkintä ja antautua vauhdin hurmaan.

Kuinka paljon tarvitset autolainaa?
Lainasumma
Laina-aika
Arvioitu kuukausierä160€/kk
Korot & kulut yhteensä760€
Hae autolainaa
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10 000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60 000€.

Lainaa autosi verran

Sinun tarvitsee vain arvioida autolainan määrä ja täyttää kaavake. Me kilpailutamme autolainan puolestasi ja sinä valitset sen, mikä sinulle sopii parhaiten. Autolaina on vakuudeton laina, jolla rahoitat unelmiesi veneen. Voit hakea autolainaa 5 000 – 60 000 euroa. Mikä parasta, hakeaksesi et tarvitse takaajaa tai muita vakuuksia. Hakeminen on nopeaa ja rahatkin ovat jopa saman päivän aikana tililläsi – joten voit päästä kurvailemaan vaikka samana päivänä.

Auto, siitä on moneksi

Joku meistä saattaa muistaa sen ajan, kun autokauppaan mentiin hattu kourassa ja toivottiin, että sen nissan sata aan saa jollain tavalla tingittyä jotenkin kohtuu hintaan, ettei kaikkia oravia tarvitse teurastaa. Näin isoisäni kertoi. No, ajat siitä on hivenen muuttuneet. Mutta silti jonkin näköistä valuuttaa pitää olla. Ja siinä vaiheessa me olemme se, joka tulee apuun.

Nykyään sen lainan saa kuitenkin vähän helpommin, kun tietää miten toimia. Meillehän se ei kuulu, mihin rahasi käytät. Meitä kiinnostaa ainoastaan se, että saat ne parhaalla mahdollisella tavalla ja parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Ja jos se auto on vaikka miehellesi kauppakassiksi, tyttärellesi krossailuun tai kuopukselle polkumopoksi, se on just hyvä niin. Sen ei ainakaan pidä viedä kertaheitolla juustoa leivän päältä.

Ei koskaan ”sitten kun”

Koska koskaan ei voi tietää, mitä nurkan takana odottaa, kannattaa toimia nyt – ja tehdä haaveista totta – ei huomenna, ei ylihuomernna tai varsinkaan saatikka “sitten kun”. Sitten kun -tilanne on kaikista pahin, koska jokainenhan meistä tietää, että jahkaamalla, siten kun -hetkeä ei todellakaan tule koskaan. Ehdotamme, että tartut tuumasta toimeen ja ryhdyt haaveittesi ja oman arkesi sankariksi juuri nyt. Koskapa se on vielä äärimmäisen helppoa ja sukkelaa – me teemme kaiken muun paitsi lomakkeen täyttämisen ja haaveilun puolestasi.