Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Tietoa meistä

Tietoa meistä

Hae.fi on suomalaisille suunnattu palvelu, joka vertailee kuluttajalainoja. Emme itse myönnä luottoja, vaan haluamme auttaa sinua löytämään markkinoiden edullisimman lainan parhain lainaehdoin.

Sivustollamme on koottuna laaja valikoima Suomen parhaita lainoja. Vertailemalla lainoja itse, kulutat paljon aikaa. Meidän palvelumme ansiosta voit kerralla nähdä useita lainavaihtoehtoja ja tietoa eri lainayhtiöistä. Lisäksi voit tutustua lainanantajien arvioihin yhdellä klikkauksella ennen lainahakemuksen täyttämistä.

Neutraalia tietoa lainanhakijoille

Lainojen vertaileminen voi tuntua monimutkaiselta. Lainayhtiöiden käyttämät termit saattavat hämmentää. Me haluamme tehdä nettilainojen hakemisesta yksinkertaista ja reilua. Siksi selitämme kaikki lainatermit selkokielellä ja jätämme lainayhtiöiden monimutkaisen kielenkäytön pois.

Lisäksi kerromme lainanhakijoille tärkeät ajankohtaiset asiat, kuten korkokatot ja muut lain säännökset, jotka tukevat lainanottajan asemaa.

Vastuullisuus ja turvallisuus lainanottajalle

Tarjoamme kattavaa tietoa suomalaisille kuluttajille, jotka etsivät lainaa. Listamme vain tunnettuja ja luotettavia lainayhtiöitä, jotka noudattavat asianmukaisia käytäntöjä ja joilla on hyvä maine.

Arvioissamme testaamme ja vertailemme muun muassa:

  • Lainojen korkotason ja muut kulut, kuten avausmaksut.
  • Eri lainatyypit.
  • Lainaehdot, kuten mahdollisuuden lyhennysvapaaseen.
  • Lainaprosessin keston ja sujuvuuden.

Arviomme ovat aina puolueettomia, eikä lainayhtiöt voi vaikuttaa niihin. Saat niiden kautta arvokasta tietoa, joka auttaa sinua tekemään päätöksen lainatarjouksen pyytämisestä. Lainahakemus ei velvoita sinua ottamaan lainaa.

Hae.fi edistää vastuullista toimintaa lainojen markkinoinnissa. Sivuiltamme löydät vinkkejä lainan oikeaan mitoitukseen ja talouden hallintaan.

Ajantasainen ja tarkka sisältö

Pidämme sivustomme ajan tasalla ja varmistamme, että tiedot lainayhtiöistä ovat oikeita. Muutokset lainaehtoihin tai lainayhtiöiden toimintaan eivät kuitenkaan päivity automaattisesti, mutta pyrimme tarkistamaan tiedot säännöllisesti.

Lainat ilman vakuuksia määräytyvät henkilökohtaisen hakemuksen perusteella. Sivuillamme mainittu korkohaarukka näyttää lainayhtiön pienimmän ja suurimman nimellisen vuosikoron. Lopullisen koron näet vasta lainatarjouksessa.

Kehitämme sivustoamme jatkuvasti. Jos sinulla on ehdotuksia tai palautetta, ota yhteyttä yhteystietosivumme kautta.