Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Sijoituslaina

Sijoituslaina – tarpeeseen rikastua

Onko sinulla tiedossa hyvä sijoituskohde, mutta ei rahaa tarttua tilaisuuteen juuri nyt? Ei hätää, sillä voit hankkia sijoituslainan Hae.fi:n lainavertailun kautta helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Sijoituslaina on hyvä vaihtoehto, jos sinulla on aiempaa kokemusta sijoittamisesta. Sijoituslainan idea on, että sijoituksesi tuotto on suurempi kuin lainakustannukset. Näin pystyt tienaamaan rahaa ilman, että sinun tarvitsee realisoida muita sijoituksiasi.

Sijoituslainaa 5 000 – 60 000 euroa

Sijoituslaina on vakuudeton laina, jolla rahoitat haluamasi sijoituksen. Sijoittamista varten otettu vakuudeton laina voi olla esimerkiksi kulutusluotto, sillä ilman vakuuksia tai takaajia otetun lainan voi pääsääntöisesti käyttää mihin tahansa kohteeseen.

Sijoituslainan voi ottaa joko pitkäaikaiseen sijoittamiseen tai nopeaan treidaamiseen. Tärkeintä on, että sijoitus tuottaa enemmän rahaa kuin lainakustannuksiin kuluu – muussa tapauksessa sijoituslainan ottaminen ei tietenkään kannata. On siis selvää, että sijoituslainaa ei kannata ottaa liian suurella riskillä.

Voit hakea sijoituslainaa 5 000 – 60 000 euroa. Laina-ajan voi lainaa hakiessa päättää itse, ja se kannattaa sopeuttaa sijoituksen aikahaarukkaan. Pisimmillään voit saada sijoituslainaan maksuaikaa jopa 15 vuotta.

Mitä pidempi laina-aika, sen suuremmat kokonaiskulut lainalla tulee olemaan. Lyhyt laina-aika on takaisinmaksun kannalta tiukempi, mutta se sopii esimerkiksi treidaamiseen tarkoitettuun lainaan. Sijoituslainaa ottaessa laina-aika kannattaa harkita hyvin tarkkaan, sillä lainan kokonaiskustannukset vaikuttavat suoraan sijoituksen kannattavuuteen.

Fiksu sijoittaja voi tienata nopeasti

Jokaisessa meissä asuu pieni sijoittaja – ainakin lottokupongin verran. Mutta jos joskus tulee tilaisuus, kuningasajatus tai mahdollisuus tarttua tilanteeseen, kannattaako vain kävellä onnen ohi?

Sijoittamisen avulla voi tehdä lyhyessäkin ajassa huimia voittoja. Toki myös päinvastaisia tarinoita sijoitusmaailmasta löytyy, joten sijoitushuumassakin kannattaa pitää pää kylmänä.

Jos sinulla on jo tietämystä sijoittamisesta ja käsilläsi on kuuma sijoituskohde, kannattaa siihen tietysti panostaa. Suosittelemme aina ensisijaisesti tekemään sijoitukset omalla rahalla, mutta joskus lainaraha voi tehdä mahdottomasta mahdollista.

Lue tästä lisää sijoittamisen aloittamisesta.

Hanki paras sijoituslaina Hae.fi:stä

Voit hakea Hae.fi-palvelun kautta vakuudetonta lainaa moneen tarkoitukseen. Pääset myös vertailemaan markkinoiden parhaita sijoituslainoja samassa paikassa, mikä säästää sekä aikaa että rahaa. Mitään lainaa ei kannata ottaa ilman huolellista lainavertailua, ei myöskään sijoituslainaa. Mitä edullisemman lainan saat, sitä paremman tuoton voit sijoituksellasi tehdä.

Sijoituslaina myönnetään aina henkilökohtaisen lainahakemuksen perusteella. Koska lainan saa ilman vakuuksia, määräytyy lainan korko henkilökohtaisten tietojesi ja tulotasosi mukaan. Täytä siis lainahakemus aina huolellisesti.

Sijoituslainaa ottaessasi kannattaa varautua myös tappioihin. Ota lainaa vain sen verran, minkä pystyt maksamaan takaisin ilman suurempia haasteita. Kun mitoitat sijoituslainan tuloihisi järkevällä tavalla, voit antaa itsellesi mahdollisuuden myös pieneen riskinottoon.