Sijoituslaina – tarpeeseen rikastua

Olisiko sinulla tiedossa unelmien sijoituskohde? Tahdotko kokeilla miltä tuntuisi ryhtyä sijoittajaksi, mutta et välttämättä halua laittaa perintöäsi peliin. Ei hätää. Sijoituslaina on juuri sinua varten. Sijoituslainan saat meidän kauttamme uskomattoman helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Olipa haaveenasi sijoittaa isosti pörssiin, ostaa naapurin pienpanimon osakkeita, ryhtyä osakkaaksi tai uskot vihreän kullan mahtiin; hae.fi:n kautta löytyy lainaa juuri sopivan verran. Hae.fi:n kautta saat apua akuuttiin sijoittamisen tarpeeseen – niin isosti kuin tahdot.

Sijoituslainaa jopa 60 000 €. Valitse lainasumma alta ja täytä hakemus.
Lainasumma
Laina-aika
Arvioitu kuukausierä160€/kk
Korot & kulut yhteensä760€
Hae sijoituslainaa
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10 000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60 000€.

Sijoituslainaa juuri arviosi verran

Sinun tarvitsee vain arvioida sijoituslainan määrä ja täyttää kaavake. Me kilpailutamme sijoituslainan puolestasi ja sinä valitset sen, mikä sinulle sopii parhaiten. Sijoituslaina on vakuudeton laina, jolla rahoitat unelmiesi kohteen – ja rikastut entisestään. Voit hakea sijoituslainaa 5 000 – 60 000 euroa. Mikä parasta, hakeaksesi et tarvitse takaajaa tai muita vakuuksia. Hakeminen on nopeaa ja rahatkin ovat jopa saman päivän aikana tililläsi – joten voit ryhtyä sijoittajaksi vaikka samantien.

Sijoitus – kun mahdollisuus olisi tarjolla

Jokaisessahan meissä asuu pieni sijoittaja – ainakin lottokupongin verran, ja sen jälkeenhän me olemme taas peruspettereitä. Mutta jos joskus tulee tilaisuus, kuningasajatus tai mahdollisuus tarttua tilanteeseen, eikä mummonkaan mökkiä voi myydä, niin kannattaako vain kävellä onnen ohi? Voin kertoa, että isälleni tarjottiin joskus noin sata vuotta sitten Nokian osakkeita vastineeksi nuohouksesta. Isä kieltäytyi ja pyysi rehellistä rahaa. Jätin isäni perinnöttömäksi.

Tämän pointti on se, että jos tuntuu siltä, se pitää tehdä. Ehkä tarttua siihen fiilikseen ja antaa mennä. Tai olla järkevämpi kuin isäni – ja ottaa tilaisuudesta kiinni.

Ei koskaan ”sitten kun”

Koska koskaan ei voi tietää, mitä nurkan takana odottaa, kannattaa toimia nyt – ja tehdä haaveista totta – ei huomenna, ei ylihuomernna tai varsinkaan saatikka “sitten kun”. Sitten kun -tilanne on kaikista pahin, koska jokainenhan meistä tietää, että jahkaamalla, siten kun -hetkeä ei todellakaan tule koskaan. Ehdotamme, että tartut tuumasta toimeen ja ryhdyt haaveittesi ja oman arkesi sankariksi juuri nyt. Koskapa se on vielä äärimmäisen helppoa ja sukkelaa – me teemme kaiken muun paitsi lomakkeen täyttämisen ja haaveilun puolestasi.