Sijoituslaina

Sijoituslainan saat meidän kauttamme helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Olisiko sinulla tiedossa unelmien sijoituskohde? Tahdotko kokeilla miltä tuntuisi ryhtyä sijoittajaksi, mutta et välttämättä halua laittaa perintöäsi peliin? Ei hätää. Sijoituslaina on juuri sinua varten.

Kuinka paljon haluat sijoituslainaa?

15000
  • Nopea – Rahat tilille jopa samana päivä
  • Ilmainen – Hakeminen ei maksa mitään
  • Ei vakuuksia – Ei vakuuksia tai takaajia
Hae sijoituslainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €.

Täytä sijoituslainahakemus

1. Täytä sijoituslainahakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Useita lainatarjouksia

2. Useita lainatarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien sisällä.

Vertaa lainoja

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse itsellesi paras.

Sijoituslainaa juuri arviosi verran

Sinun tarvitsee vain arvioida sijoituslainan määrä ja täyttää kaavake. Me kilpailutamme sijoituslainan puolestasi ja sinä valitset sen, mikä sinulle sopii parhaiten. Sijoituslaina on vakuudeton laina, jolla rahoitat unelmiesi kohteen – ja rikastut entisestään.

Voit hakea sijoituslainaa 5 000 – 60 000 euroa. Mikä parasta, hakeaksesi et tarvitse takaajaa tai muita vakuuksia. Hakeminen on nopeaa ja rahatkin ovat jopa saman päivän aikana tililläsi, joten voit ryhtyä sijoittajaksi vaikka samantien.

Fiksu sijoittaja voi tienata nopeasti

Jokaisessa meissä asuu pieni sijoittaja – ainakin lottokupongin verran. Mutta jos joskus tulee tilaisuus, kuningasajatus tai mahdollisuus tarttua tilanteeseen, kannattaako vain kävellä onnen ohi?

Sijoittamisen avulla voi tehdä lyhyessäkin ajassa huimia voittoja. Toki myös päinvastaisia tarinoita sijoitusmaailmasta löytyy, joten sijoitushuumassakin kannattaa pitää pää kylmänä.

Jos sinulla on jo tietämystä sijoittamisesta ja käsilläsi on kuuma sijoituskohde, kannattaa siihen tietysti panostaa. Suosittelemme aina ensisijaisesti tekemään sijoitukset omalla rahalla, mutta joskus lainaraha voi tehdä mahdottomasta mahdollista.

Lue tästä lisää sijoittamisen aloittamisesta.

Hanki paras sijoituslaina Hae.fi:stä

Voit hakea Hae.fi-palvelun kautta vakuudetonta lainaa moneen tarkoitukseen. Me emme kysy syytäsi lainan ottamiseen, joten voit käyttää sen vaikkapa osakkeiden tai muiden sijoitustuotteiden ostamiseen.

Sijoituslainaa ottaessasi kannattaa varautua myös tappioihin. Ota siis lainaa vain sen verran, minkä pystyt maksamaan takaisin ilman suurempia haasteita. Kun mitoitat sijoituslainan tuloihisi järkevällä tavalla, voit antaa itsellesi mahdollisuuden pieneen riskinottoon.

Sijoituslainan hakemiseen riittää lomakkeen täyttäminen. Me kilpailutamme lainat puolestasi, ja voit itse valita vaihtoehdoista sinulle parhaiten sopivan lainan.