Sijoituslaina – tarpeeseen rikastua

Olisiko sinulla tiedossa unelmien sijoituskohde? Tahdotko kokeilla miltä tuntuisi ryhtyä sijoittajaksi, mutta et välttämättä halua laittaa perintöäsi peliin. Ei hätää. Sijoituslaina on juuri sinua varten. Sijoituslainan saat meidän kauttamme uskomattoman helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Olipa haaveenasi sijoittaa isosti pörssiin, ostaa naapurin pienpanimon osakkeita, ryhtyä osakkaaksi tai uskot vihreän kullan mahtiin; hae.fi:n kautta löytyy lainaa juuri sopivan verran. Hae.fi:n kautta saat apua akuuttiin sijoittamisen tarpeeseen – niin isosti kuin tahdot.

Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Nopea – Rahat tilille jopa samana päivä

Ilmainen – Hakeminen ei maksa mitään

Ei vakuuksia – Ei vakuuksia tai takaajia

Säästä koroissa – Vertailu on helppoa

Turvallinen – Keskustelemme vain luotettavien toimijoiden kanssa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Kilpailutamme sijoituslainat yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön kesken

Nordea
POP Pankki
Ferratum
Bank Norwegian
Komnplett Bank
Ostosraha

Sijoituslainaa juuri arviosi verran

Sinun tarvitsee vain arvioida sijoituslainan määrä ja täyttää kaavake. Me kilpailutamme sijoituslainan puolestasi ja sinä valitset sen, mikä sinulle sopii parhaiten. Sijoituslaina on vakuudeton laina, jolla rahoitat unelmiesi kohteen – ja rikastut entisestään. Voit hakea sijoituslainaa 5 000 – 60 000 euroa. Mikä parasta, hakeaksesi et tarvitse takaajaa tai muita vakuuksia. Hakeminen on nopeaa ja rahatkin ovat jopa saman päivän aikana tililläsi – joten voit ryhtyä sijoittajaksi vaikka samantien.

Sijoitus – kun mahdollisuus olisi tarjolla

Jokaisessahan meissä asuu pieni sijoittaja – ainakin lottokupongin verran, ja sen jälkeenhän me olemme taas peruspettereitä. Mutta jos joskus tulee tilaisuus, kuningasajatus tai mahdollisuus tarttua tilanteeseen, eikä mummonkaan mökkiä voi myydä, niin kannattaako vain kävellä onnen ohi? Voin kertoa, että isälleni tarjottiin joskus noin sata vuotta sitten Nokian osakkeita vastineeksi nuohouksesta. Isä kieltäytyi ja pyysi rehellistä rahaa. Jätin isäni perinnöttömäksi.

Tämän pointti on se, että jos tuntuu siltä, se pitää tehdä. Ehkä tarttua siihen fiilikseen ja antaa mennä. Tai olla järkevämpi kuin isäni – ja ottaa tilaisuudesta kiinni.

Lue tästä lisää sijoittamisen aloittamisesta.

Ei koskaan ”sitten kun”

Koska koskaan ei voi tietää, mitä nurkan takana odottaa, kannattaa toimia nyt – ja tehdä haaveista totta – ei huomenna, ei ylihuomernna tai varsinkaan saatikka “sitten kun”. Sitten kun -tilanne on kaikista pahin, koska jokainenhan meistä tietää, että jahkaamalla, siten kun -hetkeä ei todellakaan tule koskaan. Ehdotamme, että tartut tuumasta toimeen ja ryhdyt haaveittesi ja oman arkesi sankariksi juuri nyt. Koskapa se on vielä äärimmäisen helppoa ja sukkelaa – me teemme kaiken muun paitsi lomakkeen täyttämisen ja haaveilun puolestasi.