Sijoituslainaa jopa 60 000 euroa

Olisiko sinulla tiedossa unelmien sijoituskohde? Tahdotko kokeilla miltä tuntuisi ryhtyä sijoittajaksi, mutta et välttämättä halua laittaa perintöäsi peliin. Ei hätää. Sijoituslaina on juuri sinua varten. Sijoituslainan saat meidän kauttamme uskomattoman helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Olipa haaveenasi sijoittaa isosti pörssiin, ostaa naapurin pienpanimon osakkeita, ryhtyä osakkaaksi tai uskot vihreän kullan mahtiin; hae.fi:n kautta löytyy lainaa juuri sopivan verran. Hae.fi:n kautta saat apua akuuttiin sijoittamisen tarpeeseen – niin isosti kuin tahdot.

Kuinka paljon haluat sijoituslainaa?

15000
  • Nopea – Rahat tilille jopa samana päivä
  • Ilmainen – Hakeminen ei maksa mitään
  • Ei vakuuksia – Ei vakuuksia tai takaajia
  • Säästä koroissa – Vertailu on helppoa
Hae sijoituslainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Täytä sijoituslainahakemus

1. Täytä sijoituslainahakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Useita lainatarjouksia

2. Useita lainatarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien sisällä.

Vertaa lainoja

3. Vertaa lainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse itsellesi paras.

Sijoituslainaa juuri arviosi verran

Sinun tarvitsee vain arvioida sijoituslainan määrä ja täyttää kaavake. Me kilpailutamme sijoituslainan puolestasi ja sinä valitset sen, mikä sinulle sopii parhaiten. Sijoituslaina on vakuudeton laina, jolla rahoitat unelmiesi kohteen – ja rikastut entisestään. Voit hakea sijoituslainaa 5 000 – 60 000 euroa. Mikä parasta, hakeaksesi et tarvitse takaajaa tai muita vakuuksia. Hakeminen on nopeaa ja rahatkin ovat jopa saman päivän aikana tililläsi – joten voit ryhtyä sijoittajaksi vaikka samantien.

Sijoitus – kun mahdollisuus olisi tarjolla

Jokaisessahan meissä asuu pieni sijoittaja – ainakin lottokupongin verran, ja sen jälkeenhän me olemme taas peruspettereitä. Mutta jos joskus tulee tilaisuus, kuningasajatus tai mahdollisuus tarttua tilanteeseen, eikä mummonkaan mökkiä voi myydä, niin kannattaako vain kävellä onnen ohi? Voin kertoa, että isälleni tarjottiin joskus noin sata vuotta sitten Nokian osakkeita vastineeksi nuohouksesta. Isä kieltäytyi ja pyysi rehellistä rahaa. Jätin isäni perinnöttömäksi.

Tämän pointti on se, että jos tuntuu siltä, se pitää tehdä. Ehkä tarttua siihen fiilikseen ja antaa mennä. Tai olla järkevämpi kuin isäni – ja ottaa tilaisuudesta kiinni.

Lue tästä lisää sijoittamisen aloittamisesta.

Ei koskaan ”sitten kun”

Koska koskaan ei voi tietää, mitä nurkan takana odottaa, kannattaa toimia nyt – ja tehdä haaveista totta – ei huomenna, ei ylihuomernna tai varsinkaan saatikka “sitten kun”. Sitten kun -tilanne on kaikista pahin, koska jokainenhan meistä tietää, että jahkaamalla, siten kun -hetkeä ei todellakaan tule koskaan. Ehdotamme, että tartut tuumasta toimeen ja ryhdyt haaveittesi ja oman arkesi sankariksi juuri nyt. Koskapa se on vielä äärimmäisen helppoa ja sukkelaa – me teemme kaiken muun paitsi lomakkeen täyttämisen ja haaveilun puolestasi.