Pikalaina heti jopa 10 000 euroa

Hae.fi:n kautta saat pikalainaa alkaen 100 eurosta jopa tuhansiin euroihin asti. Pikalaina on välitön ratkaisu akuutteihin rahantarpeisiin, joiden ilmaantumista ei usein voi etukäteen ennustaa. Hae.fi räätälöi juuri sinulle parhaiten sopivan pikalainan käden käänteessä.

Kuinka paljon tarvitset pikalainaa?

2000
 • Nopea – Rahat tilille jopa samana päivä
 • Ilmainen – Hakeminen ei maksa mitään
 • Ei vakuuksia – Ei vakuuksia tai takaajia
Hae lainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €.

Täytä pikalainahakemus

1. Täytä pikalainahakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Useita lainatarjouksia

2. Useita lainatarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien sisällä.

Vertaa pikalainoja

3. Vertaa pikalainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse itsellesi paras.

Miten pikalainan hakeminen tapahtuu?

Täytä ilmainen lainahakemus Hae.fi-sivun verkkolomakkeella, ja me kilpailutamme pikalainat puolestasi. Voit sen jälkeen valita vaihtoehdoista juuri sinulle parhaiten sopivan pikalainan.

Pikalainaa hakiessa voit itse määritellä lainan koon ja takaisinmaksuajan. Lisäksi sinulta pyydetään tarkempia henkilötietoja. Pikalainahakemuksen lähetettyäsi sinulle tehdään automaattinen luottotarkistus ja pisteytys, jonka perusteella lainatarjouksesi muodostuu.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainatarjouksen erittäin nopeasti, eikä sinun tarvitse raahautua pankkiin odottamaan kiireistä lainavirkailijaa tai odottaa heidän vastausta jättämääsi soittopyyntöön.

Mikäli luottotietosi ovat kunnossa ja olet täysi-ikäinen, ei sinun tarvitse antaa lainalle vakuutta tai takaajaa. Siksi saat pikalainan yleensä saman tien lainapalvelun aukiolon aikana.

Kuinka nopeasti saan pikalainan tililleni?

Mitä paremmat pisteet luottokartoitus antaa takaisinmaksukyvystäsi, sen todennäköisempää on, että saat pikalainan tilillesi jo saman päivän aikana.

Suhteellisen pienien lainasummien kohdalla ei myöskään yleensä tarvita aikaa vieviä selvityksiä taloudellisesta tilanteesta tai takaisinmaksukyvystä. Tämän vuoksi laina voidaan myöntää hyvin nopeasti.

Huomioithan myös, että kaikki antamasi tiedot ovat totuudenmukaisia ja ajan tasalla. Tällöin vältymme turhilta lisäselvityspyynnöiltä ja kaikki sujuu näppärästi.

Millainen on nykyaikainen pikalaina eli pikavippi?

Termi ”pikavippi” tarkoittaa käytännössä samaa asiaa kuin pikalaina. Aikoinaan pikavipeille ehti kuitenkin muodostua huono kaiku, joten monet lainantarjoajat alkoivat käyttää lainasta hieman eri nimeä.

Erona nykyisin – jo kirosanaksi muodostuneisiin – ylihintaisiin pikavippeihin on se, että nykyisin kaikkia lainamuotoja säädellään rahoitusmarkkinoilla paljon tarkemmin. Tämän seurauksena sinä lainanhakijana saat lainallesi paremman koron, myös vakuudettomissa pikalainoissa. Ja kun kilpailutat lainan Hae.fi-sivuston kautta, saat mahdollisuuden valita lainoista parhaat päältä.

Pikalainat ovat yleensä summiltaan hieman pienempiä kuin vaikkapa auto- tai asuntolainat, joten siksi niistä myös yleensä saa lainapäätöksen sekä rahat tilille nopeammin.

Millaisiin tilanteisiin pikalainaa?

Pikalainan etuna on sen nopeus ja helppous, joten yksinkertaisesti ilmaistuna se on tarkoitettu pikaisiin tilanteisiin. Yhdellä vaivattomalla hakemuksella saat rahat parhaimmillaan jopa saman tien tilillesi ja saatat pelastaa kesäisen festarireissun tai viime tinkaan jätetyn yhtiövastikkeen maksun.

Pikalainat ovat siis nimensä mukaisesti ratkaisu rahantarpeisiin, joita varten et ole ehtinyt tai pystynyt säästämään rahaa. Yhteistä näille tilanteille ja sattumuksille on, että kaikkia niitä parhaiten palveleva lainamuoto on nopeasti saatavilla oleva pikalaina. Pikalainaa voi siis suositella akuutisti ilmentyvään, pienehköön rahantarpeeseen.

Myös muissa lainamuodoissa pystymme tarjoamaan sinulle loistavan ratkaisun moneen tilanteeseen, haluatpa sitten hakea rahoitusta esimerkiksi tulevan uuden asunnon sisustamiseen tai moottoripyörän ostoon.

Pikalainojen suuruusluokka

Yleensä pikalainat ovat suuruudeltaan pieniä tai keskisuuria lainoja. Käytännössä tämä tarkoittaa noin 100 – 2 000 euroa, mutta suuruusluokka saattaa hieman vaihdella tilanteesta riippuen.

Mikäli taas lainantarpeesi on reilusti suurempi, eikä rahantarpeesi ole aivan niin akuutti, kannattaa harkita, olisiko esimerkiksi normaali kulutusluotto tällöin järkevämpi ratkaisu.

Pikalainojen laina-ajat

Hae.fi:n kautta saat pikalainoihin erittäin joustavan laina-ajan. Ne ovat nimeltään pikalainoja ainoastaan niiden nopean hakuprosessin vuoksi, eivät laina-aikansa vuoksi.

Laina-ajat riippuvat suurilta osin omista toiveistasi takaisinmaksun suhteen, joten siksi on tärkeää miettiä itse, millaisella laina-ajalla ja millaisissa erissä pystyt maksamaan lainan takaisin. Kun laina-aika ja lainasumma on mitoitettu sopivaksi, ei takaisinmaksu tuota ongelmia edes elämäntilanteen muuttuessa.

Myöntämiemme lainojen tarkoitus on helpottaa elämääsi, ei tehdä siitä vaikeampaa koko laina-ajaksi liian tiukoilla ehdoilla. Saat siis melko pitkälle itse sanella lainojesi ehdot ja soveltaa ne omaan taloudelliseen tilanteeseesi sopiviksi.

Mikäli sinua epäilyttää jokin lainatarjouksessa tai haluat muuten vain tarkennusta johonkin kohtaan, kannattaa asia aina selvittää asiakaspalvelussa ennen lainan allekirjoittamista. Pelkkä ilmaisen lainahakemuksen täyttäminen ei koskaan sido sinua mihinkään, vaan sen perusteella voit päättää, haluatko sitoutua juuri kyseisen lainan ehtoihin.

Mitä ottaa huomioon ennen lainan hakua?

Kuten kaikkien lainojen kohdalla, myös pikalainaa valitessa voit huolellisella vertailulla säästää sievoisia summia rahaa lainan koroissa sekä muissa kuluissa. Pelkästään se, että rahantarve on äkillinen, ei tarkoita, että laina pitäisi valita täysin sokkona tutustumatta ensin vaihtoehtoihin.

Seuraaviin yksinkertaisiin seikkoihin huomioita kiinnittämällä pääsee jo pitkälle oman lainan valitsemisessa:

Korko

 • Lainan korko on luonnollisesti ensimmäinen asia, jonka haluat saada mahdollisimman edulliseksi.
 • Korkoprosentin lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös korkotyyppiin, jotta se olisi mahdollisimman sopiva omalle lainasummallesi ja laina-ajallesi.
 • Usein ensin ilmoitettu viitekorko ei kerro totuutta. Kiinnitä huomiota etenkin lainan todelliseen vuosikorkoon.

Lainan kiinteät kulut

 • Koron lisäksi lainojen kiinteissä kuluissa (esimerkiksi käsittelykuluissa) on huimia eroja.
 • Lainan kaikki kulut huomioiva todellinen vuosikorko sisältää myös kaikki lainan kiinteät kulut, mutta silti niiden kanssa kannattaa olla huolellinen, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.
 • Hae.fi ilmoittaa kaikki kulut selkeästi lainatarjouksen yhteydessä.

Lainan soveltuvuus tarvitsemallesi summalle ja käyttötarkoitukselle

 • Moni lainayhtiö on erikoistunut tietynlaisiin lainoihin ja tarjoaa siten parhaat tarjoukset näille lainatyypeille. Parhaan pikalainan saat siis yleensä nimenomaan pienempien summien lainoihin panostavilta lainatarjoajilta.
 • Pikalainaa hakiessasi sinun ei kannata hakea suurempaa summaa kuin juuri sillä hetkellä tarvitset. Kuten ylempänä mainitsimme, pidempiaikaisiin rahantarpeisiin tarjoamme monenlaisia muita lainaratkaisuja. Jos epäilet, että saatat tarvita useamman pikalainan pidemmän ajan sisään, tällöin suosittelemme tutustumaan muihin lainamuotoihin.
 • Muista siis, että aina on järkevämpää hakea yksi suurempi laina kuin useampi pienempi laina. Mieti siis senkin vuoksi sillä hetkellä tarvitsemasi lainan suuruus huolella etukäteen. Toki tarjoamme myös toimivia vaihtoehtoja lainojen yhdistämiseen, mutta silti yhdellä lainalla selviää aina helpommalla.

Oman lainantarpeen kartoitus, nopea vertailu ja lainatarjoukseen huolella tutustuminen säästää siis yllätyksiltä ja turhilta maksuilta takaisinmaksuvaiheessa. Tällöin uutta lyhennyserää maksaessa ei tarvitse harmitella, vaan voit edelleen tyytyväisenä muistella, kuinka pikalaina auttoi sen alkuperäisessä käyttötarkoituksessa.

Yhteenveto Hae.fi:n pikalainoista

Yhteenvetona pikalainat, kuten moni muukin aluksi niin yksinkertaiselta vaikuttava asia, sisältävät yllättävän monta liikkuvaa osaa, jotka vaikuttavat kokonaisuuteen. Pikalainaa hakiessa maltti on siis valttia.

Hae.fi tekee yhteistyötä vain luotettavien toimijoiden kanssa, joten meidän kautta pikalainaa hakiessasi saat valikoidaksesi vain otoksen hyviä vaihtoehtoja.