Pikalaina heti jopa 10 000 euroa

Hae.fi:n kautta haet pikalainaa alkaen 100 eurosta aina jopa tuhansiin euroihin. Pikalaina on välitön ratkaisu akuutteihin rahantarpeisiin, joiden ilmaantumista ei voi koskaan etukäteen ennustaa. Siksi ne ovatkin edelleen niin yleinen lainan muoto ja hae.fi räätälöi juuri sinulle parhaiten sopivan pikalainan kädenkäänteessä.

Kuinka paljon tarvitset pikalainaa?

2000
 • Nopea – Rahat tilille jopa samana päivä
 • Ilmainen – Hakeminen ei maksa mitään
 • Ei vakuuksia – Ei vakuuksia tai takaajia
 • Säästä koroissa – Vertailu on helppoa
Hae lainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Täytä pikalainahakemus

1. Täytä pikalainahakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Useita lainatarjouksia

2. Useita lainatarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien sisällä.

Vertaa pikalainoja

3. Vertaa pikalainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse itsellesi paras.

Miten pikalainan hakeminen tapahtuu?

Ilmaisen lainakemuksen täytät Hae.fi:n verkkolomakkeella nopeasti ja antamiesi tietojen ja ehtojen pohjalta annamme sinulle parhaan mahdollisen pikalainan. Pikalainahakemuksen lähetettyäsi sinulle tehdään automaattinen luottotarkistus ja pisteytys, jonka perusteella lainatarjouksesi muodostuu.

Lainahakemuksen täyttämisen jälkeen saat lainatarjouksen erittäin nopeasti, eikä sinun tarvitse raahautua pankkiin odottamaan kiireistä lainavirkailijaa tai odottaa heidän vastausta jättämääsi soittopyyntöön.

Mikäli luottotietosi ovat kunnossa ja olet täysi- ikäinen, emme yleensä varsinkaan pienemmissä summissa tarvitse muita selvittelyjä, takuita tai takaajia. Siksi saat pikalainan yleensä samantien lainapalvelun aukiolon aikana.

Kuinka nopeasti saan pikalainan tililleni?

Mitä paremmat pisteet luottokartoitus antaa takaisinmaksukyvystäsi, sen todennäköisempää on, että saat pikalainan tilillesi jo samanpäivän aikana.

Yleensä nyrkkisääntönä voidaan pitää, että mitä pienempi hakemasi pikalaina on, sitä nopeammin rahat saa tilille, koska ei tarvita niin suuria selvityksiä takaisinmaksukyvystäsi.

Huomioithan myös, että kaikki antamasi tiedot ovat totuudenmukaisia ja ajantasalla. Tällöin vältymme turhilta lisäselvityspyynnöiltä ja kaikki sujuu näppärästi.

Millainen on nykyaikainen pikalaina eli pikavippi?

Jokainen yhdistää helposti termin ”pikalaina” vuosia sitten markkinoille ilmestyneisiin ylihintaisiin pikavippeihin. Nykyisin nämä ovat onneksi jo historiaa.

Pikalainoja kutsutaan toki vielä nykyisinkin pikavipeiksi, mutta samasta asiasta ei kuitenkaan ole kyse, vaan pikalaina on nopea ja oikein valittuna järkevänhintainen rahoitusratkaisu tietyntyylisin rahoitustarpeisiin.

Erona nykyisin – jo kirosanaksi muodostuneisiin – ylihintaisiin pikavippeihin on se, että nykyisin kaikkia lainamuotoja säädellään rahoitusmarkkinoilla paljon tarkemmin ja tämän seurauksena sinä lainanhakijana saat lainallesi paremman koron, myös vakuudettomissa pikalainoissa. Myös me lainantarjoajana haluamme tarjota sinulle niin hyvät lainaehdot kuin mahdollista.

Pikalainat ovat yleensä summiltaan hieman pienempiä kuin vaikkapa auto- tai asuntolainat, joten siksi niistä myös yleensä saa lainapäätöksen sekä rahat tilille nopeammin.

Millaisiin tilanteisiin pikalainaa?

Pikalainan etuna on sen nopeus ja vaivattomuus, joten yksinkertaisesti ilmaistuna se on tarkoitettu pikaisiin tilanteisiin. Yhdellä vaivattomalla hakemuksella saat rahat parhaimmillaan jopa samantien tilillesi ja saatat pelastaa kesäisen festarireissun tai viime tinkaan jätetyn yhtiövastikkeen maksun.

Pikalainat ovat siis nimensä mukaisesti ratkaisu rahantarpeisiin, joita varten et ole kerennyt tai pystynyt säästämään rahaa. Nämä tilanteet saattavat yhtä hyvin olla ikäviä ylimääräisiä kuluja aiheuttavia terveyskeskusreissuja tai mukavia extempore-laskettelureissuja. Yhteistä näille tilanteille ja sattumuksille kuitenkin on se, että kaikkia niitä parhaiten palveleva lainamuoto on nopeasti saatavilla oleva pikalaina.

Myös muissa lainamuodoissa pystymme tarjoamaan sinulle loistavan ratkaisun moneen tilanteeseen, joissa haluat kenties vain hakea rahoitusta pahan päivän varalle tai tulevan uuden asunnon sisustamiseen.

Tiivistettynä pikalaina ei siis ole välttämättä järkevin ratkaisu uuden auton ostoon, niin kauan kuin vanha on vielä myymättä ja se toimii moitteettomasti.

Pikalainaa suosittelemme pikemminkin akuutisti ilmenneeseen jarruremppaan tai auton pesetykseen, kun on tarkoitus viedä uusi treffikumppani piknikille järven rannalle ja edellisen viikon mökkitien mudat ovat jo pinttyneet oviin kiinni.

Pikalainojen suuruusluokka

Yleensä pikalainat ovat suuruudeltaan pieniä tai keskisuuria lainoja. Käytännössä tämä tarkoittaa noin 100 – 2 000 €, mutta suuruusluokka saattaa hieman kuitenkin vaihdella tilanteesta riippuen.

Mikäli taas lainantarpeesi on reilusti suurempi, eikä rahantarpeesi ole aivan niin akuutti, kannattaa harkita, olisiko esimerkiksi normaali kulutusluotto järkevämpi ratkaisu tällöin.

Pikalainojen laina-ajat

Hae.fi:stä saat myöntämiimme pikalainoihin erittäin joustavan laina-ajan. Ne ovat nimeltään pikalainoja ainoastaan niiden nopean hakuprosessin vuoksi, eivät laina-aikansa vuoksi.

Laina-ajat riippuvat suurilta osin omista toiveistasi takaisinmaksun suhteen, joten siksi on tärkeää miettiä itse millaisella laina-ajalla ja millaisissa erissä pystyt maksamaan lainan takaisin, elämättä kuitenkaan pelkällä näkkileivällä koko laina-aikaa. Tämä ei nimittäin ole tarkoitus yhdessäkään myöntämässämme lainassa.

Myöntämiemme lainojen tarkoitus on helpottaa elämääsi, ei tehdä siitä vaikeampaa koko laina-ajaksi liian tiukoilla ehdoilla, joten siksi saat melko pitkälle itse sanella lainojesi ehdot, kohtuuden sallimissa rajoissa toki.

Mikäli sinua epäilyttää jokin lainatarjouksessamme tai haluat muuten vain tarkennusta johonkin kohtaan, niin asiakaspalvelumme on valmis aina neuvomaan tällaisissa asioissa. Pelkkä ilmaisen lainahakemuksen täyttäminen ei koskaan sido sinua mihinkään, vaan sen perusteella voit päättää haluatko sitoutua sen ehtoihin. Mistään tekstiviestillä toimivasta patukka-automaatista ei siis ole kyse.

Mitä ottaa huomioon ennen lainan hakua?

Kuten kaikkien lainojen kohdalla, tietysti myös pikalainaa valitessa huolellisella vertailulla voit säästää sievoisia summia rahaa jo pelkissä lainan koroissa sekä muissa kuluissa. Pelkästään se, että rahantarve on äkillinen, ei tarkoita, että laina pitäisi valita täysin sokkona tutustumatta ensin vaihtoehtoihin.

Seuraaviin yksinkertaisiin seikkoihin huomioita kiinnittämällä pääsee jo aika pitkälle oman lainan valitsemisessa:

Korko

 • Lainan korko on tottakai ensimmäinen asia, jonka haluat saada mahdollisimman edulliseksi.
 • Korkoprosentin lisäksi kannattaa kiinnittää huomiota myös korkotyyppiin, jotta se olisi mahdollisimman sopiva omalle lainasummallesi ja laina-ajallesi.
 • Usein ensin ilmoitettu viitekorko ei kerro totuutta. Kiinnitä huomiota etenkin lainan todelliseen vuosikorkoon.

Lainan kiinteät kulut

 • Koron lisäksi lainojen kiinteissä kuluissa, kuten käsittelykuluissa, on huimia eroja.
 • Lainan kaikki kulut huomioiva todellinen vuosikorko sisältää myös kaikki lainan kiinteät kulut, mutta silti niiden kanssa kannattaa olla huolellinen, jotta vältyt ikäviltä yllätyksiltä.
 • Hae.fi ilmoittaa kaikki kulut selkeästi lainatarjouksen yhteydessä.

Lainan soveltuvuus tarvitsemallesi summalle ja käyttötarkoitukselle

 • Moni lainayhtiö on erikoistunut tietynlaisiin lainoihin ja tarjoaa siten parhaat tarjoukset näille lainatyypeille. Parhaan pikalainan saat siis yleensä nimenomaan pienempien summien lainoihin panostavilta lainatarjoajilta.
 • Pikalainaa hakiessasi sinun ei kannata hakea sitä suurempaa summaa, kuin juuri sillä hetkellä tarvitset. Kuten ylempänä mainitsimme, pidempiaikaisiin rahantarpeisiin tarjoamme monenlaisia muita lainaratkaisuja. Jos epäilet, että saatat tarvita useamman pikalainan pidemmän ajan sisään, tällöin suosittelemme tutustumaan muihin lainamuotoihimme.
 • Muista siis, että aina on järkevämpää hakea yksi suurempi laina kuin useampi pienempi laina. Mieti siis senkin vuoksi sillä hetkellä tarvitsemasi lainan suuruus huolella etukäteen. Toki tarjoamme aina myös loistavia vaihtoehtoja lainojen yhdistämiseen, mutta silti yhdellä lainalla selviää aina helpommalla.

Oman lainantarpeen kartoitus, nopea vertailu ja lainatarjoukseen huolella tutustuminen säästää siis yllätyksiltä ja turhilta maksuilta takaisinmaksuvaiheessa ja uutta lyhennyserää maksaessa ei tarvitse kiroilla, vaan voi edelleen tyytyväisenä muistella, kuinka pikalaina auttoi sen alkuperäisessä käyttötarkoituksessa.

Yhteenveto hae.fi:n pikalainoista

Yhteenvetona pikalainat, kuten moni muukin aluksi niin yksinkertaiselta vaikuttava asia, sisältävät siis yllättävän monta liikkuvaa osaa, jotka vaikuttavat kokonaisuuteen. Kuitenkin kliseisesti sanottuna myös niiden suhteen, maltti on valttia.

Hae.fi tekee yhteistyötä vain luotettavien toimijoiden kanssa, joten meidän kautta pikalainaa hakiessasi vältyt kaikelta ikävältä jo oletuksena.