Venelaina

Tee venelainan kilpailutus Hae.fi-palvelun kautta, ja saat saman tien eteesi otannan Suomen parhaista venelainoista omaan tarpeeseesi mitoitettuna.

Kilpailutus on nopeaa, helppoa ja täysin ilmaista.

Voit hakea kauttamme lainaa millaiseen veneeseen tahansa. Emme pyydä vakuuksia, joten saat venelainan nopeasti käyttöösi. Tee siis lainan kilpailutus saman tien ja olet valmis nostamaan purjeet.

Kuinka paljon haluat venelainaa?

15000
  • Nopea – Rahat tilille jopa samana päivä
  • Ilmainen – Hakeminen ei maksa mitään
  • Ei vakuuksia – Ei vakuuksia tai takaajia
Hae venelainaa

Esimerkki lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 10 vuotta: nimelliskorko on 6.30 % ja todellinen vuosikorko 6.48 %. Lainan kokonaiskustannus on tällöin 13 482 €. Huomioithan, että tähän ei ole laskettu mukaan mahdollisia avaus- tai tilinhoitomaksuja.

Täytä venelainahakemus

1. Täytä venelainahakemus

Hakemuksen tekeminen on ilmaista eikä sido mihinkään.

Useita lainatarjouksia

2. Useita lainatarjouksia

Tarjoukset tulevat nopeasti – usein jo minuuttien sisällä.

Vertaa venelainoja

3. Vertaa venelainoja

Vertaile lainatarjouksia ja valitse itsellesi paras.

Herääkö sisäinen seilorisi aina silloin tällöin, mutta käteisvarannoissasi ei riitä joustoa veneen hankintaan? Ei hätää. Saat kilpailutettua parhaan venelainan meidän kauttamme helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Olipa haaveissasi kumivene, soutuvene, kanootti, purjevene, jokilaiva tai jahti, Hae.fi:n kautta lainaa löytyy juuri sopivan paatin verran. Hae.fi:n kautta saat apua akuuttiin tarpeeseen nostaa purjeet ja suunnata ulapalle.

Lainaa veneesi verran

Sinun tarvitsee vain arvioida venelainan määrä ja täyttää kaavake. Me kilpailutamme venelainan puolestasi ja sinä valitset sen, mikä sinulle sopii parhaiten.

Venelaina on vakuudeton laina, jolla rahoitat unelmiesi veneen. Voit hakea venelainaa 1 000 – 60 000 euroa. Mikä parasta, hakeaksesi et tarvitse takaajaa tai muita vakuuksia. Hakeminen on nopeaa ja rahatkin ovat jopa saman päivän aikana tililläsi – joten pääset vaikka vesille samantien.

Toteuta haaveesi venelainalla

Jos veneily on suurin haaveesi, miksi et toteuttaisi sitä? Hae.fi:n kautta saat luottoa monenlaiseen veneeseen, eikä hankinnan tarvitse pistää koko perhettä vesidieetille. Fiksusti mitoitettu ja tarkasti kilpailutettu venelaina on turvallinen vaihtoehto veneostoksen rahoittamiseen.

Jos tahdot purjehtia ympäri maailman, valloittaa Suomenlahden, soudella Saimaalla, veneillä läpi Ii-jokisarjan, meloa Kiannon korpimaisemissa, niin anna mennä. Tässä sinulle on mahdollisuus.

Ei koskaan ”sitten kun”

Hae.fi kilpailuttaa puolestasi Suomen parhaat venelainat. Veneiden hankinta ei ole edullista puuhaa, joten lainasummat voivat nousta useisiin tuhansiin ja jopa sen ylikin.

Näin suuressa lainassa kilpailutuksella on suuri merkitys. Ero halvimman ja kalleimman venelainan välillä voi olla yllättävän suuri, mikä tietää useiden vuosien maksuajoilla tuntuvia summia. Oikean lainan valitsemalla voit säästää parhaassa tapauksessa satoja, jopa yli tuhat euroa.

Hae.fi-palvelun tekemän ilmaisen kilpailutuksen avulla pääset valitsemaan parhaan lainan monista eri vaihtoehdoista. Sinun vastuullasi on ainoastaan lomakkeen täyttäminen ja sopivan lainan löydyttyä lainasopimuksen tekeminen.