Venelainaa jokaiseen tarpeeseen jopa 60 000 euroa

Polttaako maa kirjaimellisesti jalkojesi alla? Herääkö sisäinen seilori aina silloin tällöin? Mutta tililläsi ei ole katetta juuri sopivaa määrää? Ei hätää. Venelainan saat meidän kauttamme uskomattoman helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Olipa haaveissasi kumivene, soutuvene, kanootti, purjevene, jokilaiva tai jahti, hae.fi:n kautta lainaa – silloin löytyy juuri sopivan paatin verran. Hae.fi:n kautta saat apua akuuttiin tarpeeseen nostaa purjeet ja suunnata ulapalle.

Kuinka paljon tarvitset lainaa?

Nopea – Rahat tilille jopa samana päivä

Ilmainen – Hakeminen ei maksa mitään

Ei vakuuksia – Ei vakuuksia tai takaajia

Säästä koroissa – Vertailu on helppoa

Turvallinen – Keskustelemme vain luotettavien toimijoiden kanssa

Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 6,26% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 0€ ja esimerkkikorko 5,0%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 11 623€, eli 193,71 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä ovat lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava nimelliskorko voi vaihdella välillä 4,19% - 20% ja vuosittaiset lainakustannukset välillä 0 - 150€. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-20 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60000€.

Kilpailutamme venelainat yli 30 pankin ja rahoitusyhtiön kesken

Nordea
POP Pankki
Ferratum
Bank Norwegian
Komnplett Bank
Ostosraha

Lainaa veneesi verran

Sinun tarvitsee vain arvioida venelainan määrä ja täyttää kaavake. Me kilpailutamme venelainan puolestasi ja sinä valitset sen, mikä sinulle sopii parhaiten. Venelaina on vakuudeton laina, jolla rahoitat unelmiesi veneen. Voit hakea venelainaa 1 000 – 60 000 euroa. Mikä parasta, hakeaksesi et tarvitse takaajaa tai muita vakuuksia. Hakeminen on nopeaa ja rahatkin ovat jopa saman päivän aikana tililläsi – joten pääset vaikka vesille samantien.

Jos on haave, niin tee se – Osta vaikka vene!

Jos se on sinun haaveesi, miksi et sitä tekisi? Meidän kautta saat luottoa jokaiseen veneeseen. Sen ei tietenkään tarvitse pistää koko perhettä vesidieetille. Vai muisteletko niitä aikoja, jolloin maksettiin markoilla ja isovanhempasi toivat kettukarkkeja? No, nostalgiassa on puolensa, mutta eihän muistoilla valloiteta maailmaa. Tai meriä.

Nykyään sen lainan saa kuitenkin vähän helpommin, kun tietää miten toimia. Meillehän se ei kuulu, mihin rahasi käytät, meitä kiinnostaa ainoastaan se, että saat ne parhaalla mahdollisella tavalla, parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Jos tahdot purjehtia ympäri maailman, valloittaa Suomenlahden, soudella Saimaalla, veneillä läpi Ii-jokisarjan, meloa Kiannon korpimaisemissa, niin anna mennä. Tässä sinulle on mahdollisuus.

Ei koskaan ”sitten kun”

Koska koskaan ei voi tietää, mitä nurkan takana odottaa, kannattaa toimia nyt – ja tehdä haaveista totta – ei huomenna, ei ylihuomernna tai varsinkaan saatikka “sitten kun”. Sitten kun -tilanne on kaikista pahin, koska jokainenhan meistä tietää, että jahkaamalla, siten kun -hetkeä ei todellakaan tule koskaan. Ehdotamme, että tartut tuumasta toimeen ja ryhdyt haaveittesi ja oman arkesi sankariksi juuri nyt. Koskapa se on vielä äärimmäisen helppoa ja sukkelaa – me teemme kaiken muun paitsi lomakkeen täyttämisen ja haaveilun puolestasi.