Venelainaa jokaiseen tarpeeseen

Polttaako maa kirjaimellisesti jalkojesi alla? Herääkö sisäinen seilori aina silloin tällöin? Mutta tililläsi ei ole katetta juuri sopivaa määrää? Ei hätää. Venelainan saat meidän kauttamme uskomattoman helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Olipa haaveissasi kumivene, soutuvene, kanootti, purjevene, jokilaiva tai jahti, hae.fi:n kautta lainaa – silloin löytyy juuri sopivan paatin verran. Hae.fi:n kautta saat apua akuuttiin tarpeeseen nostaa purjeet ja suunnata ulapalle.

Kuinka paljon tarvitset venelainaa?
Lainasumma
Laina-aika
Arvioitu kuukausierä160€/kk
Korot & kulut yhteensä760€
Hae venelainaa
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10 000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60 000€.

Lainaa veneesi verran

Sinun tarvitsee vain arvioida venelainan määrä ja täyttää kaavake. Me kilpailutamme venelainan puolestasi ja sinä valitset sen, mikä sinulle sopii parhaiten. Venelaina on vakuudeton laina, jolla rahoitat unelmiesi veneen. Voit hakea venelainaa 1 000 – 60 000 euroa. Mikä parasta, hakeaksesi et tarvitse takaajaa tai muita vakuuksia. Hakeminen on nopeaa ja rahatkin ovat jopa saman päivän aikana tililläsi – joten pääset vaikka vesille samantien.

Jos on haave, niin tee se – Osta vaikka vene!

Jos se on sinun haaveesi, miksi et sitä tekisi? Meidän kautta saat luottoa jokaiseen veneeseen. Sen ei tietenkään tarvitse pistää koko perhettä vesidieetille. Vai muisteletko niitä aikoja, jolloin maksettiin markoilla ja isovanhempasi toivat kettukarkkeja? No, nostalgiassa on puolensa, mutta eihän muistoilla valloiteta maailmaa. Tai meriä.

Nykyään sen lainan saa kuitenkin vähän helpommin, kun tietää miten toimia. Meillehän se ei kuulu, mihin rahasi käytät, meitä kiinnostaa ainoastaan se, että saat ne parhaalla mahdollisella tavalla, parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Jos tahdot purjehtia ympäri maailman, valloittaa Suomenlahden, soudella Saimaalla, veneillä läpi Ii-jokisarjan, meloa Kiannon korpimaisemissa, niin anna mennä. Tässä sinulle on mahdollisuus.

Ei koskaan ”sitten kun”

Koska koskaan ei voi tietää, mitä nurkan takana odottaa, kannattaa toimia nyt – ja tehdä haaveista totta – ei huomenna, ei ylihuomernna tai varsinkaan saatikka “sitten kun”. Sitten kun -tilanne on kaikista pahin, koska jokainenhan meistä tietää, että jahkaamalla, siten kun -hetkeä ei todellakaan tule koskaan. Ehdotamme, että tartut tuumasta toimeen ja ryhdyt haaveittesi ja oman arkesi sankariksi juuri nyt. Koskapa se on vielä äärimmäisen helppoa ja sukkelaa – me teemme kaiken muun paitsi lomakkeen täyttämisen ja haaveilun puolestasi.