Siirry suoraan sisältöön
Etusivu » Venelaina

Venelainaa jokaiseen tarpeeseen jopa 60 000 euroa

Herääkö sisäinen seilorisi aina silloin tällöin, mutta käteisvarannoissasi ei riitä joustoa veneen hankintaan? Ei hätää. Saat vertailtua parhaat venelainat meidän kauttamme helposti ja nopeasti..

Olipa haaveissasi kumivene, soutuvene, kanootti, purjevene, jokilaiva tai jahti, Hae.fi:n lainavertailusta löytyy lainaa juuri sopivan paatin verran. Hae.fi:n kautta saat apua akuuttiin tarpeeseen nostaa purjeet ja suunnata ulapalle.

Lainaa veneesi verran

Voit Hae.fi:n kautta vertailla ja hakea venelainoja aina 60 000 euroon saakka. Sinun tarvitsee vain arvioida venelainan määrä ja sopiva laina-aika, ja pääset sen jälkeen heti vertailemaan luotettavien pankkien ja lainayhtiöiden venelainoja.

Venelaina on vakuudeton laina, jolla rahoitat unelmiesi veneen. Koska kyseessä on ilman vakuuksia myönnettävä laina, ei sinun tarvitse käyttää hankkimaasi venettä lainan panttina. Venelaina myönnetään henkilökohtaisesti, ja lainan korko tulee määräytymään taloudellisen tilanteesi perusteella. Mitä vakaampi tilanne ja suuremmat tulot, sitä edullisemmin voit venelainan saada.

Hae.fi:n lainavertailusta saat nopeasti käsityksen lainayhtiöiden keskimääräisistä venelainan kustannuksista. Lopullisen venelainan hinnan näet kuitenkin vasta henkilökohtaisesta lainatarjouksestasi.

Jos unelmoit veneen hankinnasta, tee lainvertailu ja täytä lainahakemus haluamallesi lainasummalle ja laina-ajalle. Hakemuksen täyttö ei vielä sitouta sinua hakemaan lainaa, joten voit hakea venelainaa vain kokeillaksesi, minkä kokoisilla kustannuksilla voisit saada lainaa veneen ostoon. Jos tarjous ei miellytä, ei sinun tarvitse hyväksyä sitä. Lainatarjouksen hylkäämisestä ei myöskään aiheudu minkäänlaisia kustannuksia.

Toteuta haaveesi venelainalla

Jos veneily on suurin haaveesi, miksi et toteuttaisi sitä? Hae.fi:n kautta saat luottoa monenlaiseen veneeseen, eikä hankinnan tarvitse pistää koko perhettä vesidieetille. Fiksusti mitoitettu ja tarkasti vertailtu venelaina on turvallinen vaihtoehto veneostoksen rahoittamiseen.

Jos tahdot purjehtia ympäri maailman, valloittaa Suomenlahden, soudella Saimaalla, veneillä läpi Ii-jokisarjan tai meloa Kiannon korpimaisemissa, niin anna mennä. Tässä sinulle on mahdollisuus.

Ei koskaan ”sitten kun”

Hae.fi:n kautta voit vertailla Suomen parhaat venelainat. Veneiden hankinta ei ole edullista puuhaa, joten lainasummat voivat nousta useisiin tuhansiin ja jopa sen ylikin.

Näin suuressa lainassa tarkalla lainavertailulla on suuri merkitys. Ero halvimman ja kalleimman venelainan välillä voi olla yllättävän suuri, mikä tietää useiden vuosien maksuajoilla tuntuvia summia. Oikean lainan valitsemalla voit säästää parhaassa tapauksessa satoja, jopa yli tuhat euroa.

Hae.fi-palvelun tarjoaman ilmaisen lainavertailun avulla pääset valitsemaan parhaan lainan monista eri vaihtoehdoista. Sinun vastuullasi on ainoastaan lopullisen lainahakemuksen täyttäminen ja sopivan lainan löydyttyä lainasopimuksen hyväksyminen.