Remonttilainaa juuri remonttisi verran

Tuntuuko, että kotonasi tapetit repsottaa? Tuntuuko, että julkisivu kaipaisi ehostusta? Tai iskikö kohdalle pahin painajainen: vesivahinko? Mutta harmiksesi juuri tällä hetkellä tili ei jousta ihan tarpeeksi. Ei hätää. Remonttilainan saat meidän kauttamme uskomattoman helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Olipa haaveissasi sitten pieni pintaremontti, elintasosiipi, koko komeuden uudistus tai sitten vaikka mökille patio, hae.fi:n kautta lainaa löytyy juuri sopivan remontin verran. Hae.fi:n kautta saat apua akuuttiin tarpeeseen kohentaa pintaa tai rakentaa jotain aivan uutta.

Hae remonttilainaa jopa 60 000 €. Aloita hakemus alta.
Lainasumma
Laina-aika
Arvioitu kuukausierä160€/kk
Korot & kulut yhteensä760€
Hae remonttilainaa
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10 000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60 000€.

Lainaa remonttisi verran

Sinun tarvitsee vain arvioida remonttilainan määrä ja täyttää kaavake. Me kilpailutamme remonttilainan puolestasi ja sinä valitset sen, mikä sinulle sopii parhaiten. Remonttiaina on vakuudeton laina, jolla rahoitat unelmiesi veneen. Voit hakea remonttilainaa 1 000 – 60 000 euroa. Mikä parasta, hakeaksesi et tarvitse takaajaa tai muita vakuuksia. Hakeminen on nopeaa ja rahatkin ovat jopa saman päivän aikana tililläsi – joten voit päästä remppaamaan kotiasi vaikka samana päivänä

Se ikuinen remontti

Kuinkahan monta perhettä olisi säilynyt sovussa, jos – minun kaltaiseni – isäntä ei ihan itse olisi alkanut tehdä remonttia? Aika monta. Se, että itsensä liisteröi seinään on vielä pientä. Mutta se, että housut tippuu jalasta juuri, kun vieraat tulee, on se kohta kun olisi kannattanut kuunnella vaimoa, ottaa hivenen lainaa ja palkata ammattimies – vaimoni mielestä edes mies.

Sen lainan hankkiminenhan on nykyään suhteellisen helppoa – vähän kuin Tinder. Joten jos haluat rempata tai rakentaa jotain suurempaa menettämättä parisuhdetta, pieni laina voi olla sen arvoista.

Ei koskaan ”sitten kun”

Koska koskaan ei voi tietää, mitä nurkan takana odottaa, kannattaa toimia nyt – ja tehdä haaveista totta – ei huomenna, ei ylihuomernna tai varsinkaan saatikka “sitten kun”. Sitten kun -tilanne on kaikista pahin, koska jokainenhan meistä tietää, että jahkaamalla, siten kun -hetkeä ei todellakaan tule koskaan. Ehdotamme, että tartut tuumasta toimeen ja ryhdyt haaveittesi ja oman arkesi sankariksi juuri nyt. Koskapa se on vielä äärimmäisen helppoa ja sukkelaa – me teemme kaiken muun paitsi lomakkeen täyttämisen ja haaveilun puolestasi.