Matkalaina – jokaiseen matkakuumeeseen

Tuleeko sinulle joskus tunne, että kunnon irtiotto arjesta olisi juuri nyt paikallaan? Tai tupsahtiko postissa kutsu ystäväsi häihin kaukomaille. Tai onko koko muu kaveriporukka lähdössä skimpaamaan? Jos tunnet äkillistä matkakuumetta, mutta omasta pussista ei tähän lääkettä löydy. Ei hätää. Matkalainan saat meidän kauttamme uskomattoman helposti, nopeasti ja vaivattomasti.

Olipa haaveissasi sitten rantaloma, kaupunkiloma tai vaellus erämaassa – tai ehkä sittenkin romanttinen viikonloppu puolison kanssa tai kaveriporukan bileviikonloppu suurkaupungin sykkeessä tai ehkäpä jopa maailmanympärysmatka. Niin silloin hae.fi:n kautta lainaa löytyy juuri sopivan matkan verran. Hae.fi:n kautta saat apua akuuttiin matkakuumeseen, joten eikun passia ja matkaa tilaamaan.

Kuinka paljon tarvitset matkalainaa?
Lainasumma
Laina-aika
Kuukausierä*160€
Korot & kulut*760€
Hae matkalainaa
Kuluttajansuojalain mukainen todellinen vuosikorko on 11,76% laskettuna tyypilliselle lainasummalle 10 000€, kun takaisinmaksuaika on 5 vuotta, tilinhoitomaksu 5€, avausmaksu 149€ ja esimerkkikorko 9,5%. Takaisinmaksettava summa on tällöin 13 050€, eli 217,50 €/kk. Lopullinen todellisen vuosikoron määrä, laina-aika ja lainan kuukausierä on lainasopimuksessa. Luotonantajat tekevät lainasopimuksen asiakaskohtaiseen arvioon perustuen. Tarjottava todellinen vuosikorko voi vaihdella välillä 4,19% - 50,5%. Tarjottava laina-aika vaihtelee 1-15 vuoden välillä. Tarjottavat lainasummat ovat 100€ - 60 000€.

Lainaa matkasi verran

Sinun tarvitsee vain arvioida matkalainan määrä ja täyttää kaavake. Me kilpailutamme matkalainan puolestasi ja sinä valitset sen, mikä sinulle sopii parhaiten. Matkalaina on vakuudeton laina, jolla rahoitat unelmiesi matkan. Voit hakea matkalainaa 5 000 – 60 000 euroa. Mikä on parasta, niin hakeaksesi et tarvitse takaajaa tai muita vakuuksia. Hakeminen on nopeaa ja rahatkin ovat jopa saman päivän aikana tililläsi – joten voit päästä tien päälle niin nopeasti kuin saat kaupat tehtyä.

Matka on aina paikallaan

Loma, risteily, mökkiviikonloppu, kaupunkikatselmus, rantaloma, sapattivuosi, maailman ympäri purjehdus tai kenties Mars? Meillä jokaiselle on omat matkahaaveemme. Ja niistä on hyvä pitää kiinni. Mutta vielä parempi on toteuttaa ne. Joskus ennen vanhaa säästeltiin eläkepäiviin, jotta päästiin Keihäsmatkoilla Aurinkorannikolle. Onneksi enää asioiden ei tarvitse olla niin. Mutta vaatiihan se jonkin verran matkavaluuttaa. Ja siinä vaiheessa me olemme se, joka tulee apuun.

Nykyään sen lainan saa kuitenkin vähän helpommin, kun tietää miten toimia. Meillehän se ei kuulu, mihin rahasi käytät. Meitä kiinnostaa ainoastaan se, että saat ne parhaalla mahdollisella tavalla ja parhailla mahdollisilla ehdoilla.

Olipa matkasi ihan itseäsi varten, pieni hyppy vapauteen, koko perheen rantaloma, lahja puolisollesi tai vaikkapa kokonaan jonkun uuden alku – tee se. Mutta lainan ei ainakaan pidä viedä kertaheitolla kaikkia eväitä repusta, siksipä siihen kannattaa suhtautua vakavasti ja toimia järkevästi. Tee se meidän kanssamme.

Koska koskaan ei voi tietää, mitä nurkan takana odottaa, kannattaa toimia nyt ja tehdä haaveista totta – ei huomenna, ei ylihuomenna tai saatikka “sitten kun”. Sitten kun -tilanne on kaikista pahin, koska jokainenhan meistä tietää, että jahkaamalla sitten kun -hetkeä ei todellakaan tule koskaan. Ehdotamme, että tartut tuumasta toimeen ja ryhdyt haaveittesi ja oman arkesi sankariksi juuri nyt. Koskapa se on vielä äärimmäisen helppoa ja sukkelaa – me teemme kaiken muun paitsi lomakkeen täyttämisen ja haaveilun puolestasi.